anamaria prodan Corina Caciuc Laurentiu Reghecampf Fotbal intern

„Cum l-a ținut amanta? Cu transferuri făcute non-stop, fără rușine!” Atac dur al Anamariei Prodan în scandalul cu Reghecampf: „Îl învăța cum să divorțeze”

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 21:39
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 22:41

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț. Doar că, impresarul a izbucnit atunci când a văzut filmările cu antrenorul Universității Craiova și Corina Caciuc de la ședința foto pentru sărbători. 

Anamaria Prodan a mărturisit că știa de relația extraconjugală pe care soțul ei avea și a dezvăluit că Reghecampf îi vira bani în cont Corinei de ceva timp. De asemenea, agentul a precizat că noua parteneră a antrenorului de la Universitatea Craiova este cea care dorește să apară obsesiv în mass-media. 

Anamaria Prodan: „Eu dormea, eram în vacanță, și domnii se certau și se înjurau”

„Toți copiii mei îmi spun: 'Mama, el poate așa a fost toată viața și s-a prefăcut'. Poate așa l-a lăsat și pe Luca. Eu am crezut în acest bărbat secundă cu secundă. Niciodată nu l-am controlat. Nici telefonul și nici plățile făcute din cont. O singură dată mi-am dat seama că s-a făcut o plată. Și l-am întrebat ce e cu acea plată. Mi-a spus: 'Te rog mult iartă-mă, nu vreau să mai vorbesc despre asta'. L-am întrebat: 'Domnișoara asta te are la mână cu ceva?'

Mi-a spus: 'Am șters tot, nu mai am nimic'. I-am spus: 'Laurențiu, o să ajungă toată România să ne cunoscă cu această domnișoară'.Și asta s-a întâmplat. Această domnișoară îl roagă: 'Vreau să apar în ziare, pe prima pagină'. Eu dormeam, eram în vacanță în America și domnii se certau și se înjurau. Eu și copiii nu înțelegeam de ce este tati nervos. Tati era nervos că se certa cu amanta. Domnul îi promitea amantei, de trei ani, că divorțează.

Cum l-a ținut amanta pe domnul Laurențiu Reghecampf? Cu transferuri făcute non-stop. Fără pic de rușine. L-am apărat foarte mult, l-am implorat. I-am spus: 'Hai s-o terminăm'. El o mințea pe amantă: 'Nu putem să dovorțăm, nu a venit Anamaria, este pandemie, ba nu putem că nu știu ce legi nu se aplică'. Amanta îl învăța cum să divorțeze. Era un circ care nu mai putea fi oprit de nimeni.

Domnișoara respectivă face din Laurențiu Reghecampf orice vrea. Toată lumea o cunoaște o noapte, două, trei. Kamara a cunoscut-o trei nopți. Laurențiu mi-a zis: 'Mi-a spus Corina că nu îl cunoaște pe Kamara și nu s-a văzut cu el' și uite ce film vedem. I-am spus: 'Laurențiu, te rog, orice relație ai, ține-o deoparte pentru că suntem un cuplu foarte cunoscut'. Când terminăm cu divorțul poți ieși cu cine vrei, dar nu mă mai pune în situații penibile”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea. 

Modifică setările cookies