Andrei Dumiter FCSB Sepsi OSK Superliga „Nu mai contează ce a fost!” Prima declarație a lui Dumiter după ce a semnat cu FCSB! Ce a spus despre refuzul inițial

„Nu mai contează ce a fost!” Prima declarație a lui Dumiter după ce a semnat cu FCSB! Ce a spus despre refuzul inițial

Andrei Dumiter (22 ani) s-a transferat la FCSB.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 20:06
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 20:07

Tânărul atacant a semnat cu FCSB după mai multe zile de negocieri, iar în cursul zilei de vineri a fost prezentat oficial în cadrul clubului. Jucătorul pentru care Gigi Becali i-a plătit 350 000 de euro lui Sepsi a oferit și primele declarații de când a semnat cu roș-albaștrii. 

Dumiter a explicat și motivul refuzului inițial și a dezvăluit care sunt obiectivele sale la echipa lui Dinu Todoran.  

  • „Nu mai contează ce a fost!” Prima declarație a lui Dumiter după ce a semnat cu FCSB! Ce a spus despre refuzul inițial

„E un pas înainte, dar vreau să fie doar unul intermediar și vreau să profit de tot ce înseamnă FCSB, toate condițiile de aici, astfel încât să pot progresa și să ajung la un nivel superior. Atunci nu eram foarte sigur să vin, dar nu mai contează ce a fost. Contează că acum sunt aici și împreună să ne atingem obiectivele impuse de club. Normal că pot face față presiunii, o să muncesc foarte mult, o să profit de condițiile oferite de club și sunt sigur că voi reuși.

Eu sper să câștigăm cu Craiova. am venit cu gândul de a câștiga toate meciurile și toate trofeele puse în joc. Avem toate condițiile necesare ca să obținem astfel de performanțe. Știu că nu s-a reușit demult să se câștige trofee foarte importante.

Sincer, nu mă uit la adversar, ci la ceea ce facem noi. Așa am fost și înainte, așa o să privesc lucrurile și aici. Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România, să ne dea acel impuls de care avem nevoie de în momentele grele.

Trebuie să luăm meciurile pe rând. Cel mai important e meciul de mâine, vom da totul să câștigăm și după va veni meciul din Conference League.

Sunt sigur că putem câștiga campionatul. Asta trebuie să gândim toți de aici, de asta sunt la cel mai bun club din România, la cel mai iubit”, a spus Andrei Dumiter pentru Digi Sport

 

„Am refuzat înainte să văd contractul! Nu mă interesează banii!”, spunea Dumiter în urmă cu o lună 
 

FCSB a fost interesată de Dumiter și în luna iunie, însă atacantul a refuzat echipa lui Gigi Becali, spunând că își dorește să își construiască o carieră. 

„Am avut timp să stau să reflectez asupra carierei mele şi cred că am luat cea mai bună decizie să rămân la Sfântu Gheorghe şi să încep să-mi construiesc cariera cu adevărat. Mi-am dorit să rămân la Sfântu Gheorghe şi asta fost cel mai important pentru mine, a fost decizia luată cu oamenii din jurul meu şi cred că e cea mai bună opţiune. În ultimul moment m-am răzgândit, era să mă duc, dar stând bine şi analizând situaţia cu familia, am luat decizia să rămân la Sfântu Gheorghe.

Pe cinci ani era contractul, era o perioadă îndelungată, dar înainte să refuz, nici n-am văzut contractul, adică am refuzat înainte să văd contractul. Nu mă interesează banii, eu vreau să-mi construiesc cariera şi cred că cel mai bun mediu este aici. 

Nu cred că o să regret, deoarece mi-am asumat şi atunci e mai uşor să treci peste anumite decizii. A fost 100% decizia mea. Nu m-a influenţat nimeni, nu au venit din stânga sau dreapta, au fost foarte multe discuţii, foarte multe tel, foarte multe păreri ascultate, dar decizia a fost a mea şi mi-o asum şi sunt sigur că nu am să o regret”, declara Dumiter atunci. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!