Sepsi OSK FCSB laszlo dioszegi Superliga Ce spune omul cu banii de la Sepsi despre plecarea lui Dumiter si interesul lui Becali pentru Ninaj!

Ce spune omul cu banii de la Sepsi despre plecarea lui Dumiter si interesul lui Becali pentru Ninaj!

Laszlo Dioszegi a vorbit despre campania de achiziții a echipei din Sfântu Gheorghe. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 20:54
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 21:02

Sepsi OSK va juca in cupele europene in premieră. Echipa din Sfântu Gheorghe o va întâlni pe Spartak Trnava în turul 2 preliminar din Conference League. Laszlo Diosznegi, finanțatorul clubului, a precizat că misiunea lui Leo Grozavu este să ajungă în turul 3 preliminar. 

"Sunt mai mult decât emoționat. Am visat eu multe, dar un club care s-a înființat acum 10 ani să joace în cupele europene, este mai mult decât un vis. Cred că avem șanse 50-50 cu Spartak Trnvava. Vrem să aducem puncte țării și să trecem în turul 3. Nu visam noi la grupe. Dacă reușim să ne calificăm, mai mult că sigur vom juca împotriva celor de la Hapoel Tel Aviv. 

  • Ce spune omul cu banii de la Sepsi despre plecarea lui Dumiter si interesul lui Becali pentru Ninaj!

Încasăm 350 000 de euro pentru turul 2 și 550 000 de euro pentru turul 3. După ce scădem tot, un 500 000 de euro ar rămâne. Iar pentru noi ar fi o gură de oxigen", a declarat Laszlo Dioszegi la Fotbal Club. 

Finanțatorul echipei din Sfântu Gheorghe a dezvăluit că Dumiter a fost cedat la FCSB pentru că Leo Grozavu are alte opțiuni în atac.  

"Domnul Sfaiter a vorbit cu jucătorul. Dar, din păcate, trebuie să vindem. Legea FRF nu ne permite să avem 30 de jucători. A trebuit să renunțăm la Dumiter. Am primit o oferta destul de avantajoasă și Leo Grozavu a zis să nu ne gândim prea mult și să îl lăsăm să plece. Leo Grozavu a zis că acum îl avem pe Chunchukov și e mai bine pentru el, să facă un pas mare", a precizat patronul lui Sepsi. 

Gigi Becali mai dorește un jucător de la gruparea din Sfântu Gheorghe, pe Ninaj, dar Laszlo Dioszegi susține că Grozavu nu are suficienți jucători în compartimentul defensiv, așă că o plecare a fundașului central la FCSB este exclusă.

"În apărare stăm destul de rău. Ninaj este și accidentat, dar vrem să îl păstrăm. Se poate întâmplă orice. Noi nu suntem în club mare, dacă ni se oferă un preț care este ceva bun, nu pot să  spun că nu stăm la discuție. În momentul de față nu vrem să vindem. Vrem să avem rezultate", a precizat finanțatorul lui Sepsi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!