FCSB Andrei Dumiter Liga 1 Superliga „Cel mai bun dintre toți fotbaliștii!” Un fost jucător de la FCSB, impresionat de una dintre calitățile lui Dumiter

„Cel mai bun dintre toți fotbaliștii!” Un fost jucător de la FCSB, impresionat de una dintre calitățile lui Dumiter

Andrei Dumiter a semnat cu FCSB!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 12:23
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 12:27

Gigi Becali l-a convins, în cele din urmă, pe Andrei Dumiter să semneze cu vicecampioana României, după ce în urmă cu o lună îl refuzase pe patronul FCSB, la insistențele agentului său.

Atacantul de 22 de ani a venit de la Sepsi OSK, în schimbul a 350 de mii de euro.

Alexandru Bourceanu a vorbit despre ultima mutare făcut de Gigi Becali. Fostul căpitan al FCSB a dezvăluit că nu i-a urmărit evoluțiile atacantului de 22 de ani, însă fost impresionat de discursurile acestuia de la finalul meciurilor.

„Ce m-a impresionat la el este discursul, cred că are cel mai bun discurs dintre toți fotbaliștii. Mi-a plăcut cum răspunde la întrebări, vorbește atât de corect, are dicție, educație, cultură. Eu cred că se va integra”, a declarat Alex Bourceanu, la Digi Sport.

16 meciuri a jucat Dumiter în sezonul trecut, pentru Sepsi. Singurul gol reușit de acesta în Liga 1 a fost marcat chiar împotriva actualei sale echipe, în playoff-ul sezonului trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!