Gigi Becali FCSB Octavian Popescu Superliga Octavian Popescu

„Nu mai am încredere în Tavi Popescu!” Gigi Becali și-a luat la rând jucătorii după înfrângerea cu Rapid: „A uitat fotbalul!” 

FCSB a pierdut meciul cu Rapid din a doua etapă a Superligii României, 0-2.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 10:12
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 10:33

Vicecampioana României nu are nicio victorie în acest start de sezon, după ce a remizat în prima etapă cu Universitatea Cluj, iar acum a pierdut în deplasarea cu Rapid. FCSB a pierdut și turul cu Saburtalo, 0-1, din al doilea tur al preliminariilor UEFA Europa Conference League și e obligată să facă un meci perfect pe Arena Națională pentru a-și asigura prezența în al treilea tur. 

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de rezultatele obținute de echipă, dar și de prestația jucătorilor pe care spera să încaseze milioane de euro. Patronul de la FCSB și-a criticat dur fotbaliștii după înfrângerea din Giulești. 

Gigi Becali și-a luat la rând jucătorii după înfrângerea cu Rapid

Dacă în trecut vorbea doar în cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu, de această dată finanțatorul nu și-a mai menajat „perla” după prestațiile șterse pe care le-a avut în primele meciuri din sezon. Gigi Becali nu i-a „iertat” nici pe Florinel Coman și Răzvan Oaidă, jucători în schimbul cărora a plătit sume importante de bani. 

„În Tavi Popescu nu mai am încredere. Coman a uitat fotbalul. De unde să mai scot banii? Oaidă a uitat fotbalul. Poate pe portar, poate pe Dawa. Să dau 20.000 lui Coman care dă pasă la portar? 

O să-i dau, n-am ce face, că are contract. Nu l-ai văzut pe Coman? El dă călcâie? Joacă, mă, fotbal, lasă călcâiele. Asta e neputință!”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!