„Nu ai cum să tolerezi așa ceva!” Semnal de alarmă tras de MM Stoica înaintea meciului UTA

Mihai Stoica FCSB UTA Arad Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 20:09
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 20:17

FCSB se va deplasa, dumincă, la Arad, acolo unde o va întâlni pe UTA, de la ora 21:00, într-un meci din etapa cu numărul 29 din Superliga.

MM Stoica, managerul general al FCSB, a ținut să tragă un semnal de alarmă înaintea deplasării de la Arad, nemulțumit fiind de cum se prezintă gazonul de pe stadionul „Francisc Neuman”.

Oficialul vicecampioaneia a susținut că FRF are trebui să nu le mai acorde licențe cluburilor care nu pot pune la dispoziție o suprafață de joc practicabilă.

MM: „Terenul e execrabil!”

„Sunt foarte îngrijorat când nu avem ocazii, iar dacă ieri făceam 2-2 nu mă supăram deloc. Terenul e execrabil şi ne aşteaptă un alt teren execrabil la Arad. Nu ai cum să tolerezi să joci pe un asemenea gazon, iar stadionul din Arad e superb, poate preferatul meu. Soluţia e exact ca la instalaţia de încălzire sau ca la nocturnă. Nu ai nocturnă, nu joci în Liga 1. Nu ar trebui dată licenţa.

Problema gazonului e problema celor care dau licenţa. Nu se dă licenţă dacă gazonul nu se prezintă în condiţii bune, să nu se dea licenţa dacă nu funcţionează instalaţia de încălzire. Fă ceva!”, a răbufnit MM Stoica, potrivit Orangesport.

  • Pâna la meciul cu UTA Arad, FCSB va primi, joi, de la ora 20:00, pe Arena Națională, vizita Petrolului Ploiești, în etapa cu numărul 28.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!