Dan Petrescu CFR Cluj Ronaldo Deaconu Transfer CFR Cluj Superliga Dan Petrescu

Dan Petrescu, surprins că jucătorul așteptat a semnat cu alt club: „Nici nu știam, sincer!” Ce transferuri pregătește la CFR 

Dan Petrescu (54 ani) nu a fost informat că Ronaldo Deaconu (25 ani) nu va mai sosi la CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 09:57
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 09:57

CFR Cluj a fost cea mai activă echipă în această perioadă de transferuri. Clubul din Gruia i-a achiziționat pe Vito Hammershöy-Mistrati (30 ani), Jefté Betancor (28 ani), Denis Kolinger (28 ani), Christopher Braun (30 ani), Simone Scuffet (26 ani), Karlo Brucic (30 ani), Karlo Muhar (26 ani), Rareș Gal (21 ani) și Emmanuel Yaboah (19 ani).

Însă, pe lângă cei 9 jucători, Dan Petrescu (54 ani) l-a dorit și pe Ronaldo Deaconu (25 ani). Iar mijlocașul ofensiv era așteptat la vizita medicală, negocierile cu CFR fiind încheiate. Doar că Marius Bilașco (41 ani) a anunțat că, în cele din urmă, Deaconu nu va mai ajunge în Gruia, decizia fiind luată de ambele părți. 

Cu toate acestea, Dan Petrescu (54 ani) susține că nu a fost informat că transferul a căzut, cu toate că directorul sportiv al CFR-ului a anunțat public acest lucru, iar Deaconu a fost prezentat oficial la Korona Kielce. Antrenorul campioanei României a mai precizat că așteaptă în continuare întăriri, mai ales în zona ofensivă, unde trebuie să acopere un gol după plecarea lui Marko Dugandžić (28 ani) la Rapid. 

Dan Petrescu mai vrea un atacant 

„Nu știu ce s-a întâmplat, n-am mai apucat să vorbesc. Nici nu știam că a plecat în Polonia, sincer (n.r. Ronaldo Deaconu). Eu știam că negociază cu clubul nostru.

Orice jucător de valoare e de folos. Sincer, avem nevoie de un jucător în atac, după plecarea lui Dugandzic. Sunt multe meciuri și ar mai fi nevoie de un jucător. Din păcate, pe Buș și Birligea nu i-am folosit din cauza accidentărilor și nu îi putem folosi în următoarea lună. Avem mare nevoie de un atacant.

Mai devreme am vorbit cu conducerea, caută jucători, dar nu e ușor să găsești în perioada asta. Vrem să aducem un jucător împrumut, să vedem cu ce clauză. Un jucător din străinătate căutăm”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, de sâmbătă, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Explciația lui Biloașco despre transferul căzut al lui Deaconu l-a amuzat pe MM Stoica 

„Îmi dau seama cum a fost. S-au înţeles şi după aia a sunat: 'Bă, nu mai vin'/ 'Exact asta voiam să spun şi eu, că nu te mai luăm'/ 'Stai liniştit că nici eu nu voiam să vin'”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!