VIDEO EXCLUSIV „Mă interesez!” Gigi Becali îl ține din scurt pe Dică: „Nu las eu stâna așa! Eu peste tot unde sunt irig”

Gigi Becali (64 de ani) i-a dat mână liberă lui Nicolae Dică la FCSB, însă îl ține din scurt pe tehnicianul de 42 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 17:11
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 17:16

Patronul vicecampioanei FCSB a dezvăluit că se interesează constant despre metodele de pregătire ale tehnicianului și despre relația pe care acesta o are cu jucătorii.

Becali l-a chestionat inclusiv pe Neubert în legătură cu Dică

Gigi Becali vrea să se asigure că echipa este pe mâni bune, motiv pentru care, după cum susține chiar el, poartă regulat discuții cu „informatorii” săi de la echipă.

„Crezi că nu mă interesez în fiecare zi, că nu mă interesez de 2-3 ori pe zi. Mi-a spus și Neubert că e mult mai pregătit, că face antrenamente mai bune, că e mai ascultat, că e mai respectat. MM, la fel, că nu se aștepta. 

Mă interesez. Păi tu crezi că eu las așa stâna? Băi, băiatule, mă duc, fac irigații. Acum sunt pe câmp, irig să aibă oile ce mânca, lucernă, să pot mânca brânză, lapte. Vrei să mănânc brânză și lapte din uscătură? Eu peste tot unde sunt irig”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCSB - DAC Dunajska Streda (1-0 în tur), manșa secundă din turul 3 preliminar al Conference League se vede pe PRO TV și VOYO joi, de la ora 20:30.

Modifică setările cookies