FCSB Cornel Dinu David Miculescu FCSB - Dunajska Streda Gigi Becali Superliga

Miculescu, pe poziția greșită la FCSB? Unde crede Cornel Dinu că s-ar potrivi mai bine

David Miculescu a fost achiziționat în această perioadă de mercato de FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 10:13
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 10:13

Gigi Becali, patronul trupei "roș-albastre", l-a adus pe Miculescu la echipă de la UTA Arad, pentru 1.7 milioane de euro, activându-i clauza stipulată în contract. 

David Miculescu, atacant în banda dreapta la bază, este jucat în spatele vârfului împins la FCSB, iar Cornel Dinu, fost mare jucător al clubului proaspăt retrogradat, Dinamo, a menționat poziția care i s-ar potrivi mai bine fotbalistului.

Dinu: „E un jucător de execuție”

„Miculescu trebuie stabilit cu el în ce postură de joc îl folosesc. El e un jucător sigur, Cordea în dreapta, în stânga îşi mai schimbă poziţia. De asemenea, un jucător care e de picior stâng, probabil că va schimba zonele.

Un jucător de execuţie, dar ca toţi jucătorii de execuţie, depinde de servanţi. E un jucător mai lateral decât central.”, au fost cuvintele lui Cornel Dinu, potrivit Orange Sport.

FCSB - Dunajska Streda

Returul FCSB-ului cu DAC Dunajska Streda din turul al treilea preliminar Conference League este în direct pe PRO TV joi, de la ora 20:30. "Roș-albaștrii" au triumfat în partida de pe MOL Arena, din Slovacia, scor 1-0, iar elevii lui Nicolae Dică, inclusiv David Miculescu, trebuie să mențină un rezultat pozitiv dacă își doresc să se califice în playoff-ul competiției.

  • Un gol a înscris Miculescu în două meciuri pentru FCSB
  • 1.2 milioane de euro este cota pe piață a fotbalistului, conform Transfermarkt
  • La UTA, a reușit 16 goluri și 2 assisturi în 106 apariții
Modifică setările cookies