„M-a înjurat de m-a spart!” Mihai Stoica anunță că va lua măsuri împotriva lui Chivulete: „Fac un video să vadă lumea cine e”

Mihai Stoica Andrei Chivulete FCSB Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 18:55
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 18:59

Mihai Stoica îl acuză pe arbitrul Andrei Chivulete că l-ar fi înjurat în timpul meciului dintre FCSB și Chindia, scor 3-2.

Managerul general al FCSB a susținut că fotbaliștii vicecampioanei i-au transmis că „centralul” i-a adresat injurii în mai multe rânduri în timpul meciului din etapa 26 a Ligii 1.

„Aş vrea să ascultăm ce a vorbit Chivulete pentru că jucătorii noştri mi-au spus că Chivulete m-a înjurat foarte tare! Chivulete m-a înjurat de m-a spart asta spun ai noştri... Sunt foarte curios dacă ascultă asta.

Dar eu am o mare problemă cu Chivulete şi modul în care arbitrează FCSB pentru că Chivulete a dat un penalty unic în istoria fotbalului românesc. Dar Chivulete face chestiile ăstea! Vă promit că o să fac un montaj să le arăt oamenilor cine e Chivulete dacă îşi permite să mă jignească şi să mă înjure... dacă e adevărat ce spun jucători şi nu văd să înventeze”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Andrei Chivulete a avut o prestație foarte slabă în meciul FCSB - Chindia

Arbitrul de centru a greșit aproape toate deciziile importante pe care le-a luat în timpul meciului FCSB - Chindia, încheiat cu victoria „roș-albaștrilor”.

„(n.r - golul anulat al lui Ianis Stoica) Portarul îi șutează în umăr spre spate și omul înscrie. Îl lasă să șuteze în minge și după fluieră. Da, o decizie eronată aici. Și o execuție tehnică de care puțini fotbaliști sunt capabili.

(n.r - golul anulat al lui Pițian) Mie nu mi s-a părut offside. Avem un indiciu foarte clar - față de linie, jucătorul în roșu are un pas. Jucătorul care înscrie este pe linie cu el pentru că mâna nu se ia în calcul la offside. Mie mi se pare că este pe linie, dar asistenul nu este așezat cum trebuie. Cert este că este greșeala lui, el trebuia să stea pe linia penultimului apărător”, a spus Ion Crăciunescu, la Digisport - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!