Mihai Stoica edi iordanescu FCSB Octavian Popescu Superliga

După 30 de ani în fotbal, Mihai Stoica a numit cel mai talentat fotbalist cu care a lucrat: "Nu concep echipa fără el!"

Managerul general de la FCSB a avut un răspuns ferm în momentul în care a fost întrebat despre ultimele declarații ale lui Edi Iordănescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 23:02
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 23:02

Noul selecționer a lăudat calitățile lui Octavian Popescu, însă a subliniat că fotbalistul lui FCSB are și un defect, acela că dispare des din jocul echipei sale. Mai mult, Edi Iordănescu nu dă ca sigură convocarea jucătorului de 19 ani la echipa națională de seniori, spunând că o variantă pentru Tavi ar fi și reprezentativa U21.

Mihai Stoica: "Tavi Popescu e cel mai bun fotbalist român la ora actuală"

Mihai Stoica nu a dorit să comenteze discursul lui Edi Iordănescu, însă l-a ridicat din nou îl slăvi pe Octavian Popescu, pe care îl consideră cel mai bun jucător român la ora actuală, dar și cel mai talentat fotbalist alături de care a lucrat în cei 30 de ani de carieră.

"Nu mă interesează părerile altora. E problema lui Edi cum face selecția, cum vede jucătorii. Eu am mai spus că Tavi Popescu e cel mai bun fotbalist român la ora actuală.

Nu cel mai bun tânăr fotbalist, ci cel mai bun fotbalist, cel mai talentat cu care am lucrat în cariera mea! Eu nu concep echipa fără Tavi Popescu. Când îl avem în teren, avem ocazii cu toată lumea", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Luna trecută, Stoica afirma că Octavian Popescu ar fi titular și la Barcelona: "S-a demonstrat că Octavian Popescu poate să joace oriunde. Eu sunt convins că dacă Popescu pleacă la Barcelona joacă în faţa lui Gavi. Nu îmi e teamă ca şi-ar pierde mintea, pentru că il cunosc prea bine. Dacă mergi să îi baţi la uşă îl gaseşti că se uita la meciuri, asta face zilnic", a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Octavian Popescu, transferat de FCSB în iulie 2020, a fost promovat la prima echipă în luna septembrie a acelui an, acumulând până acum 58 de meciuri, 10 goluri și 11 pase decisive.

În acest sezon, internaționalul U21 a marcat șase goluri și a oferit trei pase decisive la FCSB.

  • 1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!