Liga 1

„Locul doi e asigurat!” Tactica lui Gigi Becali, distrusă de o legendă a clubului roș-albastru 

FCSB poate bifa al șaptelea an consecutiv fără titlu în Liga 1. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 23:02
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 23:20

Trupa antrenată de Anton Petrea a ratat la mustață câștigarea campionatului în sezonul precedent,chiar dacă s-a luptat până în penultima etapă cu CFR. Iar anul acesta, echipa roș-albastră speră să nu mai rateze obiectivul, deși distanșa față de liderul CFR este de 10 puncte după 21 de etape. 

Helmut Duckadam, fostul președinte onorific al FCSB-ului, spune însă că echipa nu are șanse să câștige titlul, mai ales dacă Gigi Becali va păstra aceiași tactică și va da afară jucătorii după doar câteva meciuri.

  • Jucătorii de la FCSB

Duckadam: „Perspectivele nu arată prea bine”

Da, mă aşteptam să plece (n.r. Budescu), pentru că patronul a declarat în nenumărate rânduri că vrea să renunţe la jucătorii cu salarii mari. Şi probabil că dacă putea, renunţa şi la Keşeru. Keşeru nu mai putea să joace la altă echipă şi rămânea oricum la FCSB, să-şi încaseze salariul. Deci, Keşeru rămâne.

(n.r. din vară va rămâne în continuare?) Nu. Cu siguranţă va pleca. Eu cred că pleca şi în această iarnă, dar faptul că a jucat deja la două echipe, nu mai putea să joace la a treia.

Era practic imposibil să plece, doar să stea pe tușă. Pe tuşă putea să stea şi pe salariul de la FCSB. De aceea n-a plecat. Dar din vară va pleca. Locul doi e asigurat.

Nu cred că cineva mai poate inteveni acolo. Locul întâi e câştigat de CFR. Da, este alegerea dânsului. Suporterii o văd altfel, dar fiecare face cu banii lui ce crede de cuviinţă.

Cu siguranţă vor fi dezamăgiţi suporterii, pentru că în Cupa României nu mai joacă FCSB. Campionatul e ca şi pierdut. Perspectivele nu arată prea bine, asta e situaţia”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Telekom Sport.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies