Nationala

Negocierile cu Boloni, praf în ochi? ”Mutu va fi selecționer”

Suporterii fotbalului românesc sunt nerăbdători să afle numele noului selecționer.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 21:44
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 21:57

Ladislau Bolonu se află în pole position pentru a prelua naționala, însă Adrian Mutu rămâne și el în cărți. Chiar dacă Loți a sosit la București pentru a negocia cu FRF, Duckadam crede că Mutu va fi alegerea lui Răzvan Burleanu.

De asemenea, fostul portar crede că FRF nu a discutat cu Victor Pițurcă, chiar dacă acesta era inclus de Comitetul Executiv pe lista de pe care FRF și-a propus să aleagă viitorul antrenor al națăionalei.

  • Helmut Duckadam

”(n.r. încă nu avem un selecţioner, aşteptăm şi tot aşteptăm, care ar fi omul care ar putea prelua naţională?) Nu ştiu dacă au fost refuzuri. Cred că au fost tatonări.

Eu cred că selecţioner avem, dar n-a fost anunţat. Avem de anul trecut selecţioner. Adi Mutu va fi selecţioner. A fost dorit. Dar restul ce s-a făcut a fost de ochii lumii.

Şi cu Piţurcă au spus că au vorbit în principiu. Probabil că va fi Adi Mutu, îi dorim baftă. (n.r. de ce credeţi că nu s-a mai mers pe ideea unei discuţii cu Piţurcă?) Nu pot să-mi dau seama.

Probabil că aici Răzvan Burleanu şi Victor Piţurcă ştiu, sau Stoichiţă.  Ca să vorbeşti cu cineva trebuie să-l abordezi. Am înţeles că nu s-a ajuns acolo”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Telekom Sport.

Modifică setările cookies