Gigi Becali FC Botosani FCSB Joyskim Dawa valeriu iftime Superliga

„L-aş lua cu două mâini!” Unul dintre jucătorii care au fost pe lista favoriților lui Becali, dorit la alt club din Superliga

Gigi Becali a scos de pe lista favoriților un fotbalist transferat în această vară, după gafele repetate pe care acesta le-a comis la ultimele partide.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 14:20
Data actualizarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 14:25

Ieșit din grațiile lui Gigi Becali, Joyskim Dawa, jucător pe care patronul FCSB a plătit 350.000 de euro pentru a-l transfera de la FC Botoșani, s-ar putea despărți în această iarnă de vicecampioana României.

Deși nu a reușit să demonstreze la FCSB, comițând gafe imense în mod repetat, Dawa este dorit de Valeriu Iftime înapoi la FC Botoșani.

Dawa, așteptat la Botoșani dacă este dat afară de Becali

„Bineînţeles că l-aş vrea, dar nu mai vine Dawa de la 15.000 de euro la 4000. Poate juca oricând fotbal la o echipă mare. Are o problemă la FCSB, dar nu ştiu ce se întâmplă acolo, nu e într-o formă bună.

L-aş lua cu două mâini şi i-aş dubla salariul, dar nu va veni la Botoşani. Cu Edjouma e aceeaşi poezie. Nedelcu, Coman, pe care a dat milioane de euro, s-au ridicat la nivelul aşteptărilor? Miculescu la fel.

Nici echipa nu trece printr-o perioadă foarte bună. Şi eu sunt surprins de jocul lor”, a spus Iftime, potrivit Playsport.

  • 24 de meciuri a jucat Joyskim Dawa la FCSB, în acest sezon, reușind să marcheze patru goluri şi să ofere o pasă decisivă.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!