„L-am întâlnit și l-am apostrofat, dar el ne-a omorât pe noi în acel meci!” Adrian Mititelu Jr. a răspuns raportului lui Marian Barbu

Adrian Mititelu Jr. FC U Craiova Marian Barbu Superliga Adrian Mititelu Junior / Sursa foto: Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Noiembrie 2023, 12:08
Data actualizarii: Marti 07 Noiembrie 2023, 12:14

Adrian Mititelu Junior a venit cu replică după ce s-a aflat cum a arătat raportul lui Marian Barbu, 'centralul' meciului FC U Craiova - UTA Arad, scor 2-3. 

Oltenii au pierdut meciul de pe teren propriu, disputat pe 29 octombrie, deși au condus cu 1-0 și s-au arătat extrem de nemulțumiți de arbitraj. FC U Craiova a reclamat un penalty în prima repriză, care nu a fost acordat, apoi au avut și un gol anulat, iar oaspeții au primit și o lovitură de pedeapsă. Imediat după meci, conform raportului lui Marian Barbu, arbitrul partidei, Adrian Mititelu Junior nu și-a putut controla furia și ar fi avut un derapaj la adresa 'centralului'. 

În raport, Marian Barbu a scris că a fost scuipat, jignit și amenințat de fiul finanțatorului de la FC U Craiova. Adrian Mititelu Junior a venit cu un răspuns în acest sens. 

Adrian Mititelu Junior neagă informațiile din raportul lui Marian Barbu 

Adrian Mititelu Junior a oferit o reacție în cazul raportului și a negat ce scrie acolo, precizând că doar l-ar fi „apostrofat” pe arbitrul meciului, fără să îl amenințe sau să îl scuipe. 

„Cu privire la cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de la finalul meciului vreau să dezmint total aceste acuzații. Într-adevăr, aflându-mă în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii după meci, l-am întâlnit pe Marian Barbu și l-am apostrofat pentru prestația lamentabilă pe care avut-o ca arbitru pe toată durata partidei și pentru reaua-credință evidentă de care a dat dovadă în judecarea unor faze evidente din meci.

Nu l-am scuipat și nici amenințat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el ne-a omorât pe noi în acel meci. Am avut 2 penalty-uri clare neacordate, iar UTA a marcat golul de 3-2 după o preluare cu mâna a mijlocașului dreapta. 

FCU Craiova este echipa cea mai dezavantajată din acest campionat din punct de vedere al arbitrajului. Acest lucru bineînțeles că nu ne dă dreptul să ne manifestăm nemulțumirile în fața arbitrului după meci, dar s-a întins coarda prea mult.

Sunt greșeli evidente deja, iar VAR-ul nu intervine niciodată. Par a fi brigăzi trimise cu un scop bine pus la punct. Este un raport mincinos, arbitrul poate scrie acolo ce vrea el.

Poate că ar trebui să se scoată în evidență faptul că această echipă poate ar fi fost pe loc de play-off dacă ar fi fost arbitrată corect sau puțin mai corect și nu ceea ce scrie într-un raport un arbitru care nu suportă să i se reproșeze nimic. Arbitrii au ajuns să fie mai protejați decât magistrații în această țară”, a declarat Adrian Mititelu Jr. conform gsp

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!