FCU Craiova Dinamo Juan Bauza Superliga „Îmi cer scuze!” Lecție de modestie oferită de Bauza după pasa de senzație oferită lui Vieira

„Îmi cer scuze!” Lecție de modestie oferită de Bauza după pasa de senzație oferită lui Vieira

FCU Craiova a obținut prima victorie din Liga 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 00:01
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 00:04

Echipa lui Adrian Mutu a reușit să câștige primul său meci din Liga 1 după promovare, chiar la primul meci pe teren propriu, sub ochii suporterilor. Victoria a fost cu atât mai importantă cu cât adversarii au fost cei de la Dinamo. 

Singurul gol al meciului a fost înscris de Vieira, după un assist de senzație al lui Juan Bauza, care i-a pasat perfect, cu exteriorul, amintind de execuțiile lui Quaresma. 

  • „Îmi cer scuze!” Lecție de modestie oferită de Bauza după pasa de senzație oferită lui Vieira

La finalul meciului, Bauza, adus în vară de la Csikszereda, a vorbit la interviuri, oferind o adevărată lecție de modestie. Argentinianul a început interviul prin a-și cere scuze că nu vorbește în limba română. 

„Îmi cer scuze că nu vorbesc în română, dar acum învăț. Am văzut cum s-a demarcat Hugo pe diagonală și am văzut-o drept singura variantă. 

Trebuie să antrenăm multe lucruri, asta se află printre ele, da, am văzut la Qaresma astfel de execuții, mi s-a părut că mingea era poziționată perfect pentru o astfel de discuție. 

Îmi place mult atmosfera, așa suntem obișnuiți în Argentina, să jucăm cu suporteri, oameni care cântă. Așa este frumos”, a spus Bauza la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!