FCU Craiova Dinamo Juan Bauza Superliga

„Îmi cer scuze!” Lecție de modestie oferită de Bauza după pasa de senzație oferită lui Vieira

FCU Craiova a obținut prima victorie din Liga 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 00:01
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 00:04

Echipa lui Adrian Mutu a reușit să câștige primul său meci din Liga 1 după promovare, chiar la primul meci pe teren propriu, sub ochii suporterilor. Victoria a fost cu atât mai importantă cu cât adversarii au fost cei de la Dinamo. 

Singurul gol al meciului a fost înscris de Vieira, după un assist de senzație al lui Juan Bauza, care i-a pasat perfect, cu exteriorul, amintind de execuțiile lui Quaresma. 

  • „Îmi cer scuze!” Lecție de modestie oferită de Bauza după pasa de senzație oferită lui Vieira

La finalul meciului, Bauza, adus în vară de la Csikszereda, a vorbit la interviuri, oferind o adevărată lecție de modestie. Argentinianul a început interviul prin a-și cere scuze că nu vorbește în limba română. 

„Îmi cer scuze că nu vorbesc în română, dar acum învăț. Am văzut cum s-a demarcat Hugo pe diagonală și am văzut-o drept singura variantă. 

Trebuie să antrenăm multe lucruri, asta se află printre ele, da, am văzut la Qaresma astfel de execuții, mi s-a părut că mingea era poziționată perfect pentru o astfel de discuție. 

Îmi place mult atmosfera, așa suntem obișnuiți în Argentina, să jucăm cu suporteri, oameni care cântă. Așa este frumos”, a spus Bauza la finalul meciului. 

Modifică setările cookies