„Piesa rap sau manele la proțap? / ConȘtiința voastră e curată?” Duel în bannere între suporteri lui FCU Craiova și Dinamo

FCU Craiova Dinamo Superliga
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 22:15
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 23:25

A fost spectacol pe Ion Oblemenco.

23:20 Suporterii s-au întrecut în bannere cu înțepături pe care le-au afișat pe parcursul meciului. 

Oltenii au fost primii cu mesajele: „(09.05.2011) 'Ne pare rău de voi' ne-ați 'urat', apoi repetat ne-ați înjurat! / Cum e acum, cu capul plecat?! Cu viitorul în mediocritate angrenat?!”

  • Spectacol în tribune la FCU Craiova - Dinamo! Fanii echipei lui Mititelu au aruncat torțe în stadion

Replica dinamoviștilor nu s-a lăsat așteptată, afișând următorul mesaj: „ConȘtiința voastră e curată?” 

Ultimul mesaj a fost al oltenilor, care au făcut aluzie la momentul în care mai mulți jucători de la Dinamo au fost surprinși petrecând cu lăutari, în ciuda situației grele de la club: „Piesa rap sau manele la proțap?” 


FCU Craiova o întâlnește pe Dinamo, în etapa a doua a Ligii 1. Meciul dintre cele două echipe a fost dechis de spectacolul din tribune, dintre cele două galerii. Galeria lui FCU Craiova a făcut spectacol în tribune, la primul meci jucat pe teren propriu în Liga 1.

Aceștia au aruncat, în minutul 3, în teren, torțe, fiind avertizați de către crainicul stadionului că ar putea fi scoși de pe stadion dacă nu se opresc. Mai apoi, aceștia au continuat să folosească materiale pirotehnice, însă doar în tribună.

De asemenea, suporterii lui FCU Craiova au afișat și un banner cu mesajul: "Bine ați venit, Știința suntem noi/Respectul este important în orice război". La publicarea acestui banner, galeria lui Dinamo a început să aplaude. Conform forțelor de ordine, 11.000 de suporteri sunt pe stadion.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!