FCU Craiova a refuzat amicalul de lux cu AS Roma: "Din cauza lor nu s-a mai jucat!" Dezvaluiri incredibile: care a fost motivul 

FCU Craiova Adrian Mutu AS Roma Jose Mourinho Stadio Olimpico Superliga FCU Craiova a refuzat amicalul de lux cu AS Roma: "Din cauza lor nu s-a mai jucat!" Dezvaluiri incredibile: care a fost motivul
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iulie 2021, 12:49
Data actualizarii: Sambata 17 Iulie 2021, 12:50

FCU Craiova urma sa joace un meci amical cu AS Roma pe 25 iulie. 

Giovanni Becali aranjase cu Jose Mourinho un amical de lux pentru nou-promovata din Liga 1, impotriva lui AS Roma, insa meciul a fost anulat, iar acum Victor Becali dezvaluie si ce s-a intamplat. Fostul agent FIFA a marturisit ca super-meciul nu se mai disputa din cauza oltenilor. 

"Nu a fost o minciuna. Meciul era aranjat, dar din cauza Craiovei nu s-a mai jucat amicalul cu AS Roma. Ei au refuzat", a dezvaluit Becali pentru Digi Sport.

  • FCU Craiova a refuzat amicalul de lux cu AS Roma: Din cauza lor nu s-a mai jucat! Dezvaluiri incredibile: care a fost motivul

Intrebat despre motivul refuzului, Victor Becali a spus ca desi Jose Mourinho acceptase ca meciul sa se joace, echipa pregatita de Adrian Mutu nu a fost de acord cu un singur lucru, locul in care urma sa se dispute meciul. 

"Nu stiu daca este gest de neseriozitate. Mourinho acceptase meciul. Nu am fost eu implicat in organizare, era altcineva, un tip italian, care se ocupa cu astfel de meciuri. Se pare ca FCU Craiova ar fi refuzat sa joace pentru ca nu era pe Olimpico, ci la Trigoria. Si daca era asa, ce? Pai, la Trigoria vin 4 000 - 5 000 de spectatori la un antrenament. 

Si daca jucau pe Olimpico, veneau 100 000 de olteni? Nu ne-au pus intr-o lumina proasta, fratele meu a vorbit doar cu Mourinho, nu e nicio problema", a dezvaluit Victor Becali. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!