FCU Craiova stadionul ion oblemenco Superliga FCU Craiova pune sare pe rană! Și-au deschis o casă de bilete branduită, lângă stadion

FCU Craiova pune sare pe rană! Oltenii și-au deschis o casă de bilete personalizată lângă stadion

Rivalitatea dintre cele două echipe din Craiova continuă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 13:11
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 13:26

FCU Craiova, club deținut de familia Mititelu, se pregătește de derby-ul cu Dinamo, ce se va juca luni, de la ora 20:30, în Bănie. Pentru a pregăti cât mai bine prima partidă de pe teren propriu din acest sezon, clubul și-a deschis o casă de bilete personalizată.

  • FCU Craiova pune sare pe rană! Și-au deschis o casă de bilete branduită, lângă stadion

Această a fost amplasată în fața Sălii Polivalente din Craiova, chiar în vecinătatea stadionului Ion Oblemenco. Casă de bilete are patru cabine, iar pe marginea acoperișului este amblasat mesajul "FCU Dragostea dintâi".

Programul de achiziție al biletelor

"De azi, începând cu ora 12:00, îți poți achiziționa bilet pentru partida cu Dinamo București și de la casă de bilete a clubului, amplasat în fața Sălii Polivalente.

Programul pe care îl va avea casă de bilete: Luni - Duminică: între orele 12 și 18", se arată pe pagină oficială de Facebook a clubului.

În laterală, este imprimat un leu, simbol al fotbalului din Oltenia. Casă este colorată în alb și albastru, iar în laterale se observă și sponsorii echipei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!