„Dacă și eu plec...Se pare că ce de sus nu prea sunt cu mine!” Steliano Filip, dezamăgit după meciul cu FCU 

Superliga „Dacă și eu plec...Se pare că ce de sus nu prea sunt cu mine!” Steliano Filip, dezamăgit după meciul cu FCU
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 23:55
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 00:10

FCU Craiova a câștigat meciul cu Dinamo de pe teren propriu. 

Oltenii s-au impus pe Oblemenco prin golul lui Vieira, iar Dinamo pierde primul meci din acest sezon. „Câinii” au avut doar două șuturi spre poarta lui FCU Craiova. 

Steliano Filip a vorbit la finalul meciului, vizibil dezamăgit de situația de la club. Întrebat despre posibilitatea de a pleca de la echipă, jucătorul s-a arătat extrem de dezamăgit, dezvăluind că nu știe cât mai poate rezista în acest ritm. 

„Nu a intrat în poartă. Craiova a fost echipa cu ocaziile mai mai, o atmosferă frumoasă. Din păcate nu am reușit să marcăm, dar trebuie să ridicăm capul din pământ pentru că suntem puțini și să ne revenim pentru meciul de acasă. E greu pentru că sunt foarte tineri, sper să închegăm o echipă frumoasă pe viitor. E greu, nu suntem nici pregătiți fizic. 

E foarte greu când mă gândesc că se pune problema să mai plece jucători. Din ce știu, la Paul nu e nimic concret, azi nu a jucat din cauza unei accidentări. În cazul meu, nu știu ce se va întâmpla, mă gândesc la meciul următor, sper să fie bine. 

Este greu, dar acum, dacă și eu plec...nu că Dinamo stă într-un jucător sau altul, în situația de față e nevoie de jucători cu experiență. Nu vreau să plec, însă nici așa nu pot continua. Se pare că cei de sus nu prea sunt cu mine, să spun așa. 

Mie pe astfel de stadioane îmi place să joc, cu așa clubul, știm cu toții ce înseamnă un meci Craiova - Dinamo. Pun suflet în ceea ce fac, când ies pe teren îmi dau sufletul”, a spus Steliano Filip la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!