Gigi Becali Elias Charalambous FCSB Superliga

Noul antrenor al FCSB-ului ar putea sta pe bancă la meciul cu Universitatea Craiova. Anunțul lui Gigi Becali

Rămasă fără antrenor principal după plecarea lui Leo Strizu, FCSB este pe cale să numească un nou tehnician.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 12:21
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 13:42

Gigi Becali a anunțat că favorit să preaia banca tehnică a roș-albaștrilor este un cipriot care a trecut și prin România, iar SPORT.RO a aflat că este vorba despre Elias Charalambous, care a jucat la FC Vaslui între 2012 și 2013.

Charalambous va semna zilele viitoare cu FCSB, dacă „se mulează pe filozofia clubului” și ar putea debuta pe banca vicecampioanei la primul meci din playoff, împotriva Universității Craiova.

Becali: „Nu este vorba de Valentin Iliev!”

„Nu este vorba de Valentin Iliev. Să vedem, s-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaște mai bine filozofia.

Sunt doi din afară și unul din România. Cel din România a lucrat, a fost și la echipa națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia noastră. Dacă ne înțelegem cu el, e posibil să fie cu Universitatea Craiova.

Pintilii este antrenor secund. Păi ce, sunt idiot? Mergem bine și îi spun lui Pintilii să plece de aici. Unde ai văzut tu așa tâmpenii. Păi vine un antrenor străin. Îl suspenzi doi ani?”, a spus Gigi Becali.

Elias Charalambous (42 de ani), născut în Africa de Sud, a fost om de bază în naționala Ciprului (64 de selecții între 2002 și 2017), a mai evoluat pentru PAOK Salonic și Karlsruher SC, și a devenit antrenor imediat după ce s-a retras din cariera de jucător, în 2017.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!