Liga 1

„I-am umflat un ochi lui Petrescu!?” Explicațiile lui Culio în scandalul momentului

E deranj mare în vestiarul campioanei CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 23:56
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 09:06

Dan Petrescu pare să fi pierdut controlul asupra propriilor jucători. Tehnicianul l-a trimis la echipa a doua pe Gabriel Debeljuh, pentru „probleme disciplinare”, iar pe Ciobotariu nu l-a primit la antrenamente de teamă că acesta i-ar putea divulga tactica tatălui său, care se află pe banca lui FC Voluntari.

Astăzi, s-a aflat că Petrescu a fost la un pas de bătaie cu Juan Culio, fotbalistul argentinian de 38 de ani revenit la Cluj chiar la insistențele sale.

  • Emmanuel Culio

La finalul meciului cu Mioveni, Culio a negat că l-ar fi lovit pe Petrescu și a declarat că îl iubește pe antrenorul CFR-ului și că a revenit la campioana României pentru a avea plăcerea de a lucra din nou alături de el.

„Nu l-ați văzut pe Petrescu? I-am umflat un ochi. Eu știu cum e aici în România. Presa mereu încearcă să destabilizeze echipa. Când ești pe primul loc, mereu se încearcă să i se pună piedici. Se vor bește mult fix înainte de meci.

Cum aș putea să-l lovesc eu pe Dan Petrescu? Eu îl iubesc. Eu am venit pentru Dan Petrescu la Cluj. Dacă el nu mă suna, eu nu reveneam la Cluj”, a spus Juan Emmanuel Culio la finalul meciului cu FC Voluntari.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies