Liga 1

Dan Petrescu, de neînduplecat. Mesaj dur pentru jucătorul trimis la echipa a doua: „N-ai ce căuta aici!”

Probleme în vestiarul CFR-ului înaintea duelului din etapa a paisprezecea, cu Voluntari.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 17:29

Gabriel Debeljuh, unul dintre jucătorii pe care CFR s-a bazat în acest sezon, a fost trimis de Dan Petrescu la echipa a doua. Antrenorul campioanei acuză lipsa de disciplină a jucătorului.

„Bursucul” se arată, însă, dispus să-l primească pe Debeljuh înapoi la echipă în momentul în care acesta „va avea o atitudine bună”.

  • Gabriel Debeljuh

„Ce presiune? La mine nu e nicio presiune. Dar dacă nu e disciplină și ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă. Cine greșește va plăti. Au fost abateri repetate ale lui. 

E o problemă internă și eu am decis ca el să nu mai facă parte din lotul primei echipe. În continuare, n-avem soluții în atac, dar prefer să joc cu jucătorii serioși, nu cu cei care fac probleme. 

Petrescu, dispus să-l reprimească pe Debeljuh la prima echipă

Dacă va continua așa, nu va reveni. Dacă va avea o atitudine bună, va fi reprimit. Nu i-am dat cartonaș roșu, i-am dat cartonaș galben”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu Voluntari.

Atacantul de 25 de ani a sosit la CFR Cluj în vara anului trecut de la Hermannstadt. În acest sezon, Debeljuh a jucat, în toate competițiile pentru CFR Cluj, 22 de meciuri.

CFR Cluj primește, sâmbătă, de la ora 21:30, vizita formației FC Voluntari, în etapa a paisprezecea din Liga 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies