VIDEO EXCLUSIV „Gigi Becali greșește!” Jucătorul tras pe linie moartă, care n-ar trebui să lipsească din prima echipă a FCSB-ului

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 11:07
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 11:09

Decizia lui Gigi Becali de a scoate un jucător din prima echipă, constestată de un fost jucător al FCSB-ului.

Gigi Becali a anunțat că Iulian Cristea, revenit de curând după o accidentare, nu va mai prinde prima echipă a FCSB-ului, după ce a marcat în proprie poartă în meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Bănele Nicoliță este de părere că patronul vicecampioanei greșește și îi amintește acestuia că la meciul cu CFR Cluj, încheiat cu victoria „roș-albaștrilor”, scor 0-1, Cristea a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Nicoliță crede că Iulian Cristea ar trebui să fie titular la FCSB

„Gigi Becali greșește! Haideți să vă spun ceva cu Iulian Cristea. El a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul cu CFR, a venit după o accidentare, nu e ușor.

La faza golului (n.r. - cu Universitatea Craiova, scor 1-1)... s-a întâmplat, a deviat greșit mingea, ce să facem acum, îi luăm capul omului acum?”, a spus Bănel Nicoliță pentru PRO TV și SPORT.RO.

1.3 milioane de euro este cota de piață a fundașului central care a prins trei meciuri în tricoul FCSB-ului, în acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!