„Fotbalist plătit cu mii de euro, e o bătaie de joc!” Jucătorii lui Dinamo, făcuți praf după meciul cu U Cluj! Ce fotbalist s-a remarcat: „A arătat ceva!” 

Dinamo Cornel Dinu Universitatea Cluj Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 08:02
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2022, 08:05

Universitatea Cluj s-a impus în duelul cu Dinamo din manșa tur a barajului pentru menținere/promovare în Liga 1, 2-0! 

„Câinii” sunt aproape de a retrograda din Liga 1 după înfrângerea suferită pe Cluj Arena și au nevoie de o minune pentru a întoarce rezultatul pe teren propriu. Dinamo a fost dominată de clujeni în prima repriză a meciului, însă în cea de-a doua jucătorii lui Uhrin au avut două oportunități importante de a înscrie, balonul lovind bara. 

Fanii au fost furioși la final și i-au așteptat pe jucători, pentru a-i trage la răspundere. Nu doar suporterii au fost nemulțumiți însă, ci și nume importante care au trecut pe la clubul din Ștefan cel Mare. După Ionel Dănciulescu, și Cornel Dinu a analizat jocul de la Cluj, având reacții dure la adresa jucătorilor. 

Cornel Dinu îi face praf pe jucătorii lui Dinamo: „Bătaie de joc!” Singurul fotbalist remarcat 

Legenda dinamovistă a lăudat un singur jucător din lotul lui Uhrin pentru prestația din meciul cu U Cluj, pe Balthazar Pierret (22 ani). Cornel Dinu a remarcat însă că jucătorul a fost de Florin Răducioiu, astfel că se explică jocul său bun. 

Gabriel Torje și Steliano Filip nu au avut însă parte de cuvinte prea bune din partea lui Cornel Dinu, care le-a transmis fanilor să nu mai aibă așteptări de la ei. 

„Totul a fost făcut după ureche la Dinamo. Singura decizie care aduce cu puțin cu tradiția de disciplină, de realizări, dar într-o proporție mai mică, este Pierret. El e singurul care a arătat ceva, dar e și singurul jucător care a fost adus de un fotbalist, de Răducioiu. 

În rest, ceilalți au fost aduși de Iuliu Mureșan. Sufăr alături de milioane de câini roșii. De vreo 10 ani se întâmplă asta. Nu mai am așteptări de la Torje, dar nu doar de la el, de la toți fotbaliștii reveniți. 

Șutul lui Steliano Filip din prelungiri, fotbalist plătit cu mii de euro, este o bătaie de joc. Este o blasfemie la adresa fotbalului. Acești jucători, pentru a-și reveni cât de cât, ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii”, a declarat Cornel Dinu la Orange Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!