„Eu cred că se face”. Ilie Dumitrescu, convins că Ianis Stoica va fi transferat de Arsenal

FCSB Arsenal Gigi Becali Ianis Stoica Ilie Dumitrescu Superliga Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 09:58
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 10:03

Presa din Anglia a anunțat că Ianis Stoica (19 ani), tânărul jucător al celor de la FCSB, este monitorizat de Arsenal Londra.

Ilie Dumitrescu, fost jucător în Premier League la Tottenham și West Ham, este încrezător că mutarea se va realiza. ”Tunarii” ar fi dispuși să ofere o sumă consistentă pentru Stoica, astfel că este greu de crezut că acesta va fi trimit la echipele de juniori ale clubului.

Ilie Dumitrescu, încrezător cu privire la transferul lui Ianis Stoica

„Eu cred că se face, da. Că vorbim de un milion sau două în sus sau în jos, tot aia e. Te întâlnești undeva la mijloc. FCSB deja este o vitrină importantă pentru transferuri. Sunt jucători care sunt transferați de la Gigi Becali”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Ianis Stoica a bifat 14 apariții în toate competițiile pentru FCSB, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere două pase decisive. 

Gigi Becali a confirmat că Arsenal i-a propus 7.5 milioane de euro, însă patronul roș-albaștrilor dorește mai mult pentru extrema de 18 ani. 

„Eu, la ora asta, am 7.5 milioane de euro pe Ianis Stoica. (n.r - de la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20%”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!