VIDEO EXCLUSIV „Eu cred că o să-l dea afară!” Mihai Iosif are zilele numărate pe banca Rapidului!? Condiția pentru a putea continua

Dănuț Lupu este de părere că Mihai Iosif va fi demis de pe banca Rapidului dacă nu va reuși să câștige următoarele trei partide.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Februarie 2022, 10:41
Data actualizarii: Sambata 05 Februarie 2022, 13:41

Rapid nu a mai câştigat de cinci etape. Giuleștenii au obținut doar trei rezultate de egalitate în ultimele cinci întâlniri din Liga 1 și au fost învinși de două ori.

„La Rapid mereu a fost o unitate din asta... în fața succesului, dacă i-ai ajutat și ei te ajută. Era normal ca Mihai Iosif să rămână antrenor după ce i-a promovat când nimeni nu mai credea.

Nu cred că îl vor schimba pe Iosif, cel puțin o etapă două. Dacă în următoarele două etape nu vor reuși să-și revină și eu cred că îl vor schimba”, a spus Dănuț Lupu la PRO X, în emisiunea Ora exactă în sport.

Rapid, doar egal pe terenul lui Mediaș, în ultima etapă disputată în Liga 1

Gaz Metan și Rapid au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat la Mediaș, în etapa 24 din Liga 1.

În urma rezultatului de vineri seară, giuleștenii ocupă locul șapte în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș face 24 de puncte și o egalează pe Chindia Târgoviște, ocupanta locului 12.

Etapa următoare, Rapid se va deplasa la Voluntari, pe 08 februarie.

Modifică setările cookies