stadion rapid Dinamo Rapid Liga 1

GALERIE FOTO Dinamo ar putea fi oaspete la inaugurarea stadionului Rapid! Anunțul făcut de Mihai Iosif

Stadionul Rapid va fi inaugurat în această lună. Primul meci pe noua arenă din Giulești ar putea fi chiar împotriva rivalei Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 17:09
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 17:23

În urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad, Rapid s-a ales cu o etap de suspendare pentru meciurile de pe teren propriu, astfel că prima partidă cu spectatori va fi chiar împotriva lui Dinamo și se poate disputa chiar în Giulești.

Mihai Iosif: ”E posibil ca meciul cu Dinamo să se joace în Giulești”

„E posibil ca meciul cu Dinamo să se joace pe Giulești. Acolo e casa noastră, chiar dacă imnul spune că suntem peste tot acasă.

  • Stadion Rapid

Lipsa fanilor e un mare dezavantaj pentru noi. Ei sunt parte din noi și trebuie să fim împreună”, a spus Mihai Iosif, la conferința de presă.

Noul Stadion Giuleşti, care va putea fi omologat UEFA categoria 4, are aproximativ 14.000 de locuri, o suprafaţă desfăşurată construită de 40.522 mp şi beneficiază de 14.050 de locuri pentru spectatori, 184 locuri de parcare şi 7.560 mp de gazon natural ranforsat sintetic.

Rapid este pe locul șapte în Liga 1, cu 33 de puncte, la două puncte distanță de următorul loc, ocupat de Farul Constanța.

Modifică setările cookies