alexandru rauta Catalin Hildan Cornel Dinu Dinamo Superliga

„Este o blasfemie să-l compari pe Răuță cu Cătălin Hîldan!” Căpitanul lui Stoican, distrus de o glorie dinamovistă

Alexandru Răuță și-a lăsat coechipierii în inferioritate numerică în derby-ul cu FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 16:55
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 17:02

Dinamo și FCSB s-au întâlnit în etapa a 23-a din Liga 1. Înaintea meciului direct, între cele două echipe era o diferență de 36 de puncte, iar cu victoria din Ștefan cel Mare, 3-0, roș-albaștrii și-au majorat diferența față de eterna rivală la 39 de puncte. 

La fel ca în partida tur, un jucător de la Dinamo a primit cartonașul roșu în prima repriză. După ce toamna trecută Steliano Filip (27 ani) a fost eliminat de Kovacs după un atac dur la Valentin Gheorghe (24 ani), acum a venit rândul lui Alexandru Răuță (29 ani) să acumuleze două cartonașe galbene și să își lase coechipierii în inferioritate numerică. 

Iar Cornel Dinu nu l-a menajat pe căpitanul lui Flavius Stoican, pe care îl acuză că atacă nesăbuit adversarul. De asemenea, legenda lui Dinamo este de părere că Răuță nu ar trebui asemuit cu regretatul Cătălin Hîldan.

Cornel Dinu: „Dacă Răuță a ajuns căpitan la acest Dinamo de acum...”

„Am auzit părerea unor oameni din anturajul tehnic al lui Dinamo că Răuță ar semăna foarte mult, că ar fi un lider ca regretatul Cătălin Hîldan. Este o blasfemie la adresa acestuia pentru că nu există nicio asemănare, de niciun fel, din niciun punct de vedere cu Hîldan. Răuță atacă adversarul bezmetic și faultează, Hîldan ataca și lua mingea de la adversar, nu-l trântea ca Răuță.

Și dacă Răuță a ajuns căpitan la acest Dinamo de acum, Dinamo de 0-9 cu FCSB în două meciuri, de la sine se spune incapacitatea de a avea o concepție de joc în timp, pe termen lung și de creștere a jucătorilor în club”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!