VIDEO Zeljko Kopic a făcut lumină! Ce a spus despre presupusul incident cu Adnan Golubovic

Zeljko Kopic Adnan Golubovic Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 17:54
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 17:57

După meciul cu Petrolul Ploiești, a apărut informația potrivit căreia între Zeljko Kopic și Adnan Golubovic ar fi existat un incident tensionat. 

Înaintea confruntării cu Poli Iași, de pe teren propriu, tehnicianul clubului din Ștefan cel Mare a făcut câteva precizări pe acest subiect, punând capăt speculațiilor.

 

"Când iei goluri pe final de meci apar tot felul de povești. Nu e adevărat ce s-a speculat.

Fiecare jucător are diferite stări, după fluierul final, iar eu sunt aici să-i protejez, să le fiu alături. Pentru mine, ce se întâmplă în vestiar rămâne în vestiar. Legat de incidentul cu Adnan, nu a fost adevărat ce s-a spus, jucătorii reacționează diferit, eu sunt alături de ei, ce e în vestiar, rămâne acolo, dar nu a fost asa ce s-a scris", a spus Zeljko Kopic, în cadrul unei conferințe de presă. 

Dinamo are nevoie de o victorie pe teren propriu în jocul programat duminică de la ora 18:15, pentru a spera la salvarea de la retrogradare. 

În cazul unei înfrângeri, situația s-ar complica semnificativ pentru ”câini”, având în vedere că Poli Iași este una dintre contracandidatele pentru salvarea de la retrogradare.

VIDEO | Conferința de presă a lui Zeljko Kopic


Zeljko Kopic, conferință de presă înainte de Dinamo - Poli Iași (13/04/2024) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!