„Să termine cu figurile!” Gigi Becali, ultimatum pentru Andrei Vlad: „I-am zis lui MM să-i spună”

Andrei Vlad FCSB Gigi Becali Superliga Andrei Vlad
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 17:16
Data actualizarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 17:22

Andrei Vlad a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali după evoluțiile mai puțin bune din finalul sezonului regulat al Ligii 1.

Gafa impardonabilă comisă de Vlad în meciul cu FC Argeș, care i-a costat pe „roș-albaștri” trei puncte l-a determinat pe Gigi Becali să-l scoată pe Andrei Vlad din primul „11”.

Deși postul de titular în poarta FCSB-ului îi revine acum lui Ștefan Târnovanu, Gigi Becali nu se gândește să-l vândă pe Vlad în această vară.

Becali, ultimatum pentru Vlad

„Nu știu, el are contract pe 4-5 ani. Ce, Andrei Vlad e portar la care să renunțăm? Lumea trebuie să înțeleagă un lucru - toți au o șansă. Cum a avut șansă el, acum vine Târnovanu, care nu poate să primească gol. Și atunci cum să-l scoți? E șansa lui, Vlad a primit șansa când era și mai tânăr. Vlad trebuie doar atât - când el este în poartă, trebuie să știe numai poartă. 

Orice portar care se relaxează primește gol. N-ai voie să te relaxezi sau să te dai important. La început mai făcea și pe piept stop. I-am zis, tu ce faci, mă, stop pe piept? Ești portar sau fotbalist? I-am zis lui MM să-i zică și i-a spus. 

De acolo pleacă, de la relaxarea aia. Înseamnă că el are o altă relaxare ascunsă pe care noi nu o știm. Acea relaxare ascunsă, dacă o va cerceta bine și va fi concentrat în poartă, nu va mai greși.

Nu știu ce relaxare are, poate încrederea prea mare combinată cu trufia. Băi, când prinzi mingea, prinde-o, mă! Nu face la mișto, nu te face că o prinzi, nu mai face așa. Prinde mingea! Eu așa cred că trebuie să facă un portar, să termine cu figurile”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

900.000 de mii de euro este cota de piață a lui Andrei Vlad, potrivit transfermarkt.com. Portarul de 22 de ani mai are contract cu FCSB până în vara anului 2023.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!