VIDEO EXCLUSIV „Echipa națională are nevoie de el!” Keșeru, rol special la UTA Arad! Ilie Poenaru a precizat cum va încasa salariul atacantul 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 11:56
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 12:41

Ilie Poenaru a fost invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

UTA Arad a dat două lovituri de imagine în această vară. În primă fază, Ilie Poenaru (45 ani) a devenit noul antrenor al echipei, ca ulterior tehnicianul să-l convingă pe Claudiu Keșeru (35 ani) să semneze un contact pe două sezoane cu arădenenii. Pe lângă atacantul central pe care-l căuta, Poenaru este de părere că fostul jucător al FCSB-ului aduce și alte plusuri la noua sa echipă.

Ilie Pornaru: „Am nevoie de un antrenor secund în teren!” 

„Vrem să o luăm treptat și într-o perioadă mai scurtă sau mai lungă să facem din UTA Arad o echipă redutabilă a Ligii 1, care să-și dorească să joace în cupele europene. Am cerut sprijin conducerii, mi-au dat mână liberă să aduc jucătorii pe care eu îi doresc. Se fac eforturi destul de mari pentru a aduce jucători ca Claudiu Keșeru. E un jucător pe care mi l-am dort. 

Am nevoie de un antrenor secund în teren. Pentru a vedea ce înseamnă să ai o mentalitate sănătoasă și atâția ani a jucat în străinătate, atât timp cât el se antrenează 100%, mai ales că noi știm cum să gestionăm constanța sa, eu zic că echipa națională are nevoie de Claudiu Keșeru”, a declarat Ilie Poenaru la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Antrenorul arădenilor a precizat că spre deosebire de mandatele precedinte din Liga 1, de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, la UTA are parte de stabilitate financiară. De asemenea, Poenaru e dezvăluit că o parte din salariul lui Keșeru va fi încasat în urma bonusurilor de performanță. 

„Va fi cel puțin bugetul care a fost în campionatul trecut. Să vedem dacă se mai reușește să se adauge ceva. Eu am avut și buget mai mic la Mediaș și Clinceni. Nici un buget foarte mare nu îți garantează nimeni că te califici în playoff.  

Mi s-a oferit un buget de transferuri pentru jucători. Pot să aduc 4-5 jucători, sau doar unul. Nu s-a terminat bugetul cu Cladiu Keșeru. El urmărește performanța și premierea lui va fi cu ce performanță va face”, a precizat Ilie Poenaru. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!