Gica Hagi Farul Constanta Superliga

VIDEO „E vreun jucător netransferabil?”. Răspunsul lui Gică Hagi

Farul Constanța a câștigat titlul după ce a învins-o cu 3-2 pe FCSB, iar acum pregătește următorul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Mai 2023, 23:12
Data actualizarii: Joi 25 Mai 2023, 23:12

Dobrogenii vor începe sezonul european încă din primul tur preliminar al UEFA Champions League, unde vor întâlni adversari dificili. 

Chiar dacă și-a ”betonat” lotul cu două transferuri pentru sezonul următor, Gică Hagi a dezvăluit că e gata să renunțe chiar și la cei mai importanți jucători.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Știrile PRO TV, Hagi a fost întrebat direct dacă există jucători pe care-i consideră ”netransferabili” la Farul Constanța

Gică Hagi: ”O să fim întotdeauna deschiși”

„Nu există așa ceva! Eu cred că nu poți să pui această barieră, asta ar însemna să fim cum eram înainte de '90.

Trebuie să fii deschis pentru orice, dar niciodată să faci lucruri care să te slăbească. Noi asta facem, o să fim întotdeauna deschiși. Cele mai mari cluburi, Madrid și Barcelona, fac și ele acest lucru. E o piață în care trebuie să te miști”, a spus Gică Hagi, pentru Știrile PRO TV.

VIDEO - Gică Hagi, interviu după titlul cucerit cu Farul

 

Clubul lui Gică Hagi a ajuns la al doilea titlu de campioană în prima divizie, după cel cucerit în stagiunea 2016-2017, sub denumirea FC Viitorul Constanța. Dobrogenii au trecut la nivelul următor, depășind statutul de "campioană de o vară", unde au rămas blocate Unirea Urziceni, Oțelul Galați, Astra Giurgiu, CA Oradea, CSM Reșița, Colțea Brașov și Româno-Americana București. 

"Marinarii", care evoluează tot la Ovidiu, până când arena principală a portului de la Marea Neagră va fi reconstruit, au egalat în clasamentul all-time pe FC Argeș Pitești, Unirea Tricolor București, Prahova Ploiești, Colentina Atletic Club București și Olympia București (2). 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!