Liga 1

„E catastrofal!” Iordănescu, tranșant după primele meciuri pe banca FCSB! Ce a spus antrenorul

Edward Iordănescu a tras câteva concluzii după primele meciuri pe banca FCSB-ului.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 00:27
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 00:33

Campion al României cu CFR Cluj în sezonul precedent, Edward Iordănescu a venit la FCSB să salveze echipa lui Gigi Becali după startul dezastruos. Fosta campioană a României are un început de sezon modest, aspect confirmat de rezultatele echipei, atât pe plan intern, cât și pe cel extern.

Iordănescu a vorbit despre situația echipei sale, spunând că este conștient de situația nefastă prin care trece clubul. Pentru el, FCSB este o provocare, fiind omul ce are sarcina să salveze acest club. 

  • „E catastrofal!” Iordănescu, tranșant după primele meciuri pe banca FCSB!„E catastrofal!” Iordănescu, tranșant după primele meciuri pe banca FCSB! Ce a spus antrenorulCe a spus antrenorul

”Eu nu mă feresc de vorbe - debutul de sezon e unul catastrofal și nu e o exagerare. Ieși din Europa din primul tur cu acel adversar, în campionat după 7 etape ești la 12 puncte de locul 1, e clar că e un început de sezon extrem de nefericit.

Știu că, de principiu, ca să emiți pretenții cu adevărat pentru titlu trebuie să arăți bine, să arăți putere, continuitate, consistență, dar am încredere.

Mi-am asumat, am făcut o analiză complexă. E o provocare pentru mine, acum 3 luni am câștigat un campionat. Cu cât provocarea e mai mare, cu atât ambiția de a reuși e cel puțin la fel de mare”, a declarat Edi Iordănescu, la Digisport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies