VIDEO EXCLUSIV „Dispare 100%!” Crește tensiunea în „Groapă”! Fanii dinamoviști au mers peste jucători la antrenamente

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 19:59
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 20:04

E tensiune înainte de Dinamo - U Cluj, iar jandarmeria ia măsuri speciale. Fanii lui Dinamo s-au dus peste jucători în cantonament.

Poliția și jandarmeria și-au trimis oameni la Săftica, unde fanii au mers peste dinamoviști înaintea barajului cu U Cluj.

Învinsă cu 2-0 la Cluj, Dinamo riscă să retrogradeze pentru prima dată.

Gabi Balint vede o eventuală retrgradare a lui Dinamo în Liga 2 ca pe o tragedie: „O dramă ar fi, e una dintre echipe care are foarte mulți suporteri”.

Sandu Boc, fost jucător al Craiovei, este de părere Dinamo va dispărea dacă va pica în liga secundă: „Dispare 100%! Cei care rămân aici cred că nici nu pot să iasă pe stradă, va fi nebunie”.

PCH a dezvăluit numele afaceristului care s-a implicat deja la Dinamo: ”Sunt hotărât să rămân”. A fost condamnat la închisoare în două dosare

PCH a dezvăluit numele unuia dintre investitorii care au promis o primă de 25,000 de euro în cazul în care Dinamo se va salva de la retrogradare.

Este vorba despre Gruia Stoica (54 de ani), care a contribuit cu o sumă importantă de bani pentru a-i motiva pe jucătorii lui Dinamo înainte de returul barajului cu Universitatea Cluj (în tur, ardelenii s-au impus cu 2-0) - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!