VIDEO EXCLUSIV "Echipa nimănui!". Victor Pițurcă, verdict dur despre jocul lui Dinamo și șansele de menținere în Liga 1

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 16:34
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 16:46

Dinamo își decide viitorul în returul barajului de menținere/promovare cu Universitatea Cluj, programat duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Dinamo a pierdut meciul tur, disputat pe Cluj Arena, scor 0-2, iar formația lui Dusan Uhrin Jr. pare să aibă șanse mici pentru a se salva și a evita prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului.

Victor Pițurcă este de părere că formația din Ștefan cel Mare are șanse foarte mici de a întoarce scorul de la Cluj, menținerea în Liga 1 fiind o misiune complicată. 

"Nu mă așteptam ca Dinamo să ajungă în situația asta, mai ales să joace de maniera în care au făcut-o la Cluj. Echipa nimănui! Nu am văzut un joc mai slab într-un moment atât de important pentru Dinamo. Sunt niște jucători acolo cu care eu am și lucrat la echipa națională, sunt de nerecunoscut! Nu știu ce se întâmplă cu această echipă.

Am fost puțin dezamăgit, nu vreau să dau nume. Mi s-a părut un Dinamo foarte, foarte slab! Au un antrenor pe care-l consideram bun! Nu poți să joci de o asemenea manieră la un joc atât de important pentru un club ca Dinamo. Eu zic că sunt slabe speranțe să rămână în prima ligă", a declarat Victor Pițurcă la "Ora Exactă în Sport".

Dusan Uhrin Jr.: "Dacă vrem să rămânem în Liga 1, trebuie să facem mai mult!"

Dusan Uhrin Jr. a afirmat într-o conferinţă de presă că echipa trebuie să muncească mai mult în partida de duminică, după ce a pierdut meciul tur cu 0-2.

"Nu e bine că am pierdut meciul trecut, am încercat să iau în considerare toate detaliile, tot ce trebuie să reparăm în echipa noastră. Sigur, trebuie să luptăm mai mult decât în primul meci, pentru că nu a fost suficient. Din punctul meu de vedere, prima repriză a fost dezastruoasă, pentru că am început bine, dar am primit un gol stupid şi după asta am fost la pământ.

În a doua repriză am jucat bine, dar am primit un al doilea gol imposibil după mine. Trebuie să facem mai mult, asta e realitatea. Sper că vom face tot posibilul. Nu ştiu ce s-a întâmplat săptămâna trecută, de ce nu am luptat. Realitatea este că dacă vrem să rămânem în Liga I trebuie să facem mai mult. Trebuie să ne apărăm bine, dar în acelaşi timp să marcăm minim două goluri în timpul regulamentar. Sunt dezamăgit de ultimul joc, pentru că nu am luptat suficient", a afirmat Uhrin Jr.

El consideră că presiunea partidei este aceeaşi ca la toate meciurile importante, chiar dacă ştie că menţinerea în Liga I contează foarte mult pentru suporterii dinamovişti: "Pentru acest club situaţia nu este prea bună şi sper să trecem peste această perioadă. Nu mă simt atât de bine, dar voi da totul. Nu am mai simţit o asemenea presiune, deşi la fiecare meci important e o presiune. E la fel şi când lupţi pentru titlu sau cupă. Nu vreau să le frâng inima suporterilor, voi face tot ce pot. Mă gândesc doar la meciul asta, trebuie să dăm tot ce pot pentru a avea rezultate".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!