Adrian Mititelu Andrea Compagno FC U Craiova Gigi Becali Superliga

„De ce să nu joace cu noi? Eu vreau să joace!” Adrian Mititelu îl 'provoacă' pe Gigi Becali și îl cere pe Compagno titular în meciurile cu FC U Craiova 

Adrian Mititelu a venit cu un răspuns la declarațiile făcute de Gigi Becali în cursul zilei de luni despre Andrea Compagno. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 19:46
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 19:48

Finanțatorul de la FCSB a anunțat că nu îl va folosi pe atacantul italian în meciurile directe cu FC U Craiova, în cazul în care oltenii se vor califica în play-off. Există o clauză în contractul lui Compagno prin care FCSB se obligă să plătească 100.000 de euro către olteni dacă fotbalistul se va afla pe teren în meciurile directe. 

Adrian Mititelu a comentat declarațiile lui Gigi Becali, lansându-i o „provocare” patronului vicecampioanei României. 

Adrian Mititelu îl cere pe Andrea Compagno titular cu FC U Craiova

Finanțatorul lui FC U Craiova a declarat că vrea ca Andrea Compagno să fie pe teren în fața echipei sale. Mititelu s-a arătat dornic să încaseze banii ce apar în clauză și a 'forțat', punctând că FCSB nu ar putea să o învingă pe FC U Craiova altfel decât cu atacantul italian în teren. 

„De ce să nu joace domne cu noi?! Eu chiar vreau să joace! Cum adică? Eu mă aștept să joace. Cine i-a interzis să joace. Clauza e să primim bani, nu să nu joace! Eu de-aia l-am și dat așa, când joc cu FCSB să mai iau câte 100.000 de euro în plus! Dar să vezi că ei nu îl bagă!

Dacă dă Dumnezeu să intrăm în play-off, credeți că ne bat ei dacă nu e Compagno?! N-are nicio șansă FCSB-ul! Păi vreau să mă dorească. Nu l-am bătut niciodată și acum în play-off-ul ăsta l-aș bate! E 100.000 de euro pe meci! Le-am dat cel mai bun atacant din România! Dacă nu li-l dădeam pe Compagno, acuma nu intrau în play-off!

Vrei să câștigi campionatul și joci împotriva lui FC U, echipă care poate să îți ascundă mingea 45 de minute. Păi ce vrei să faci, să nu dai 100.000 de euro?!”, a declarat Adrian Mititelu conform Fanatik

Gigi Becali a anunțat că atacantul italian nu va juca cu FC U Craiova 

Gigi Becali a anunțat că se va ține de cuvânt și nu-l va trimite pe Compagno pe teren la meciurile cu FCU Craiova, dacă oltenii se vor califica în playoff, deoarece asta e convenția pe care a stabilit-o cu Mititelu.

„Nu știu eu asta! Doamne ferește! Aici nu mai e vorba despre plătit banii, e vorba de convenție. Am zis că nu joacă, nu joacă și gata. Ce tot atâta... Eu nu fac așa ceva. Ce, eu sunt Burchel?”, a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!