Andrea Compagno Alessandro Pezzoli FCSB nationala Italiei Olivier Giroud Superliga

VIDEO Andrea Compagno și Italia: vine și transferul în Serie A după convocarea la națională! Comparația cu Olivier Giroud

Atacantul lui FCSB se află pe lista preliminară a selecționerului Roberto Mancini pentru meciurile oficiale cu Anglia și Malta.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 15:33
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 15:20

Convocarea lui Andrea Compagno de la FCSB pe lista preliminară a Italiei pentru partidele cu Anglia și Malta din preliminariile Campionatului European din 2024 este privită cu neîncredere de o parte din presa din Peninsulă (”o convocare disperată a lui Roberto Mancini”), însă agentul său a declarat pentru Tuttomercatoweb că deja există interes din partea unor cluburi italiene pentru atacant!

”De doi ani de zile face lucruri extraordinare. Fiecare jucător are ritmul său de creștere, unii sunt gata mai devreme, alții mai târziu, mai ales când vine vorba de atacanți. 

Andrea Compagno ”are mulți ani în față la un nivel excelent”

El are 26 de ani, dacă mă gândesc că Giroud la AC Milan trăiește poate cel mai bun moment al său la 35 de ani... 

Din punct de vedere al mentalității și al calității, are mulți ani în față la un nivel excelent”, a explicat Alessandro Pezzoli.

Agentul Alessandro Pezzoli: ”Compagno a fost deja remarcat de echipele din Italia”

”A fost deja remarcat de echipele din Italia. În acest moment este concentrat să termine sezonul în cel mai bun mod posibil și să-și atingă obiectivele. 

Steaua (n.r. - FCSB) se află în prezent la trei puncte în spatele liderului, iar Andrea este cel mai bun marcator al campionatului. 

La finalul sezonului vom trage concluziile. Este normal ca atât în Italia, cât și în străinătate, echipele să îl remarce”, a mai spus agentul lui Andrea Compagno.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!