VIDEO „De ce mă întrebați pe mine? Rămâne în afara lotului!” Toni Petrea, enervat când a fost întrebat de deciziile lui Gigi Becali 

FCSB va juca împotriva lui FC Argeș, duminică, de la 19:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 16:17
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 16:33

CFR Cluj a remizat pe terenul Farului Constanța, 0-0, în al doilea meci din playoff, iar FCSB poate profită de pasul greșit al grupării din Gruia și se poate apropia la 5 puncte de liderulul Ligii 1, dacă va câștiga. Doar că, înaintea meciului cu FC Argeș, de duminică, de la 19:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, Toni Petrea (46 ani) a fost iritat la conferința de presă când a fost întrebat dacă Gigi Becali (63 ani) dictează schimbările la FCSB.

Toni Petrea: „Nu o să auziți asta niciodată de la mine”

„Atunci, dacă dumneavoastră știți, de ce mă întrebați pe mine? Ca să aveți confirmarea mea? Nu o să auziți asta niciodată de la mine. Nu am ce să fac decât să găsesc soluții cu jucătorii pe care-i am la dispoziție”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș.

Totodată, antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre Claudiu Keșeru (35 ani) și despre faptul că nu mai prinde nici măcar lotul la FCSB. Toni Petrea a mărturisit că atacantul venit de la Ludogorets vara trecută a intrat în disgrația conducerii și că vicecampioana României nu se va mai baza pe el până la finalul campionatului. 

Toni Petrea: „Asta s-a hotărât”

„Nu s-a schimbat nimic în cazul lui. Rămâne în afara lotului. Am mai spus-o, printre rânduri. Din moment ce eu v-am spus că a intrat în dizgrația conducerii... Am discutat cu conducerea clubului, cu argumente pro și contra, dar asta s-a hotărât.

Nu pot spune ce se va întâmpla în situația asta. Eu discut foarte mult cu el, mă ajută la antrenamente în anumite momente prin atitudinea lui. Am o relație OK cu el, corectă. A înțeles, normal, este un jucător cu experiență, matur. Nu se pune problema să nu înțeleagă”, a mai spus Petrea, la conferința de presă.

Clasament playoff 

Modifică setările cookies