Bogdan Vintila FC Arges Superliga Superliga Bogdan Vintilă, fostul tehnician al lui FCSB: „E o problemă pe care o cunoști de când te faci antrenor”

„De asta avem nevoie!” Bogdan Vintilă a dezvăluit marea sa dorință după o nouă înfrângere suferită de FC Argeș

FC Argeș a suferit o nouă înfrângere în campionat, capitulând cu scorul de 0-1 în partida disputată, în deplasare, împotriva celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul trei din playout.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 09 Aprilie 2023, 18:22
Data actualizarii: Duminica 09 Aprilie 2023, 18:25

Înfrângerea de astăzi (duminică, 09.04.2023) marchează atingerea unei borne îngrijorătoare: 17 meciuri consecutive fără victorie pentru FC Argeș.

Antrenorul Bogdan Vintilă a susținut la finalul meciului că speră ca echipa sa să câștige cât mai curând un meci pentru a-și ridica moralul.

Vintilă: „Ne trebuie prima victorie!”

În ciuda acestor dificultăți, FC Argeș nu va abandona lupta, mai spune Vintilă, și va încerca să victoria etapa următoare, când o va întâlni, pe teren propriu,  pe Chindia (luni, 17.04.2023).

„Trec etapele și e păcat că nu reușim să adunăm puncte. Îmi doresc din tot sufletul să câștigăm un meci, pentru că am avea alt moral. E foarte greu pentru că nu marcăm. Știam la ce mă înham, încerc cumva să o scot la capăt. Este greu, dar muncim în continuare. Am avut două sau trei situații, dar prea puțin pentru ce voiam eu.

Suferim în continuare, ne dorim să punem capăt acestui șir de meciuri fără victorie. Peste o săptămână avem o oportunitate să mai spălăm din rușinea care s-a întâmplat aici. Cât timp sunt matematic șanse e normal să nu abandonăm. Ne trebuie prima victorie, asta îmi doresc cel mai mult”, a spus Bogdan Vintilă.

FC Argeș ocupă penultimul loc în clasament (retrogradabil direct), cu 14 puncte, trei mai multe decât „lanterna roșie” CS Mioveni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!