„Dacă nu era el, s-ar fi bătut cu mine pentru promovare!” Dani Coman, avertisment pentru conducerea Rapidului 

Rapid Dani Coman mihai iosif Superliga Dani Coman
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 18:44
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 18:54

Dani Coman știe cine este omul care a avut un rol decisiv în ascendența Rapidului.

După 21 de etape scurse în Liga 1, Rapid ocupă poziția a șasea, cu 32 de puncte, ultima care duce în playoff. Cu toate acestea, apar tot mai multe speculații cum că Mihai Iosif, omul care i-a promovat pe giuleșteni în prima divizie, nu ar fi antrenorul potrivit pentru Rapid.

Însă, Dani Coman este de părere că fără Mihai Iosif, Rapid nu ar mai fi avut parcursul acesta bun. De asemenea, președintele lui FC Hermannstadt este de părere că dacă giuleștenii ar fi avut alt antrenor, ar fi fost șanse mari ca sezonul acesta să fie tot în Liga 2. 

Coman: „Indiferent de rezultate, Iosif n-ar trebui schimbat până la vară”

„Dacă nu era Iosif, nu mai vorbeam dacă Rapid prinde sau nu play-off-ul Ligii 1. Poate s-ar fi bătut cu mine pentru promovare. Eu zic că Iosif, indiferent de rezultatele pe care le are, n-ar trebui schimbat până la vară. Ar trebui să i se dea credit până la vară, indiferent de rezultate.

El trebuie să rămână antrenorul Rapidului până la vară. A promovat, a avut succese extraordinare și mie îmi place de el, îmi place pentru că este sincer. Am vorbit cu câțiva dintre jucători, toți au o părere foarte bună despre el”, a declarat Dani Coman pentru digisport.

Când activa ca jucător, Dani Coman a apărat la Rapid în două mandate, între 2005-2008 și 2010-2012, timp în care a adunat 159 de meciuri pentru giulești, reușind să câștige două Cupe ale României și o Supercupă. 

Iar, cu FC Hermannstadt, în calitate de președinte al clubului, se află pe locul doi în eșalonul secund, cu 35 de puncte după 16 etape, la 7 puncte în spatele liderului Petrolul Ploiești. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!