VIDEO EXCLUSIV „Cum să te bați cu CFR când ai luat jucători dați afară de ei?!” Gigi Becali nu o ia în calcul pe Rapid pentru lupta la titlu 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 18 Iunie 2022, 11:40
Data actualizarii: Sambata 18 Iunie 2022, 11:59

Rapid a făcut o serie de transferuri importante pentru sezonul următor. 

Giuleștenii și-au pus ca obiectiv intrarea în play-off, iar pentru a se asigura că au cel mai competitiv lot pentru a-l atinge au realizat câteva transferuri importante. Rapid a mai anunțat recent două transferuri chiar de la campioana României, CFR Cluj. Valentin Costache (23 ani) și Florin Ștefan (26 ani) sunt fotbaliștii din Gruia care au semnat cu gruparea din Giulești. 

Andrei Ciobanu (24 ani) este un alt jucător care a semnat cu Rapid, fiind al doilea transfer făcut de echipa lui Adrian Mutu, după cel al lui Paul Iacob. 

„Cum să te bați cu CFR când ai luat jucători dați afară de ei?!” Gigi Becali nu o ia în calcul pe Rapid pentru lupta la titlu 

Gigi Becali a vorbit la „Ora exactă în sport” despre lupta la titlu din sezonul următor, iar când a fost întrebat de moderatorul Cristian Pintea dacă o ia în calcul și pe Rapid, echipă care a promovat în sezonul trecut și a încheiat pe locul trei în play-out, patronul FCSB nu s-a abținut. 

„Nu, nu o iau în calcul pe Rapid. Ce a făcut mari investiții? Eu nu vreau să subestimez echipe, dar vorbim, ne dăm cu părerea. Nu stau să îmi fie frică să spun, cum să te bați tu cu CFR, cu noi se pot bate, dar cu CFR se pot bate? Dacă ai luat jucători de la ei, pe care ei i-au dat afară, cum să te bați cu ei? Ce să facă Mutu, el e antrenor valoros, dar poți să îl pui pe zidar să se facă Michelangelo? Dar și el, dacă nu avea culori ce să facă? 

Nu te poți bate la titlu cu o echipă care ți-a dat 2-3 jucători de care vrea să scape. Noi avem deja un nucleu de jucători, jucători valoroși, dar Rapid nu are jucători valoroși cu care să câștige meci de meci, deși au jucători cu experiență. Apărarea e bătrână, dar unde să găsești, Săpunaru la vârsta lui, mai găsești ca el unul tânăr? Săpunaru și Grigore țin echipa, mai schimbă echipa, la revedere”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!