VIDEO „Ce a făcut Manchester City? 3-0 scurt, bang, țanc, bang!” Gigi Becali, mesaj pentru jucătorii săi înainte de duelul cu Farul 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Aprilie 2023, 15:28
Data actualizarii: Joi 13 Aprilie 2023, 15:29

FCSB se duelează pe teren propriu cu Farul Constanța în etapa cu numărul 4 din play-off-ul Superligii României. 

Meciul este extrem de important în economia luptei la titlu. Farul este lider în clasament și are două victorii și o remiză în startul play-off-ului, cele două echipe fiind separate de cinci puncte. FCSB a înregistrat două remize și o victorie, însă are avantajul terenului propriu. 

Ce a spus Gigi Becali despre meciul cu Farul Constanța 

Gigi Becali a fost întrebat despre meciul cu Farul de pe teren propriu și a declarat că echipa sa ar trebui să câștige fără probleme pe Arena Națională dacă emite pretenții la titlu. Finanțatorul roș-albaștrilor le-a dat exemplu pe Manchester City și Real Madrid, care au câștigat fără probleme în meciurile din sferturile UEFA Champions League de pe teren propriu. 

„Nu sunt sigur, vreau să merg, dar nu sunt sigur. Dacă îmi spune MM că au moral bun, nu știu ce și voi transmiteți bine că sunt cei mai buni ei și văd la televizor că-s cei mai buni, nu mă mai duc, că asta fac și eu. Acum, fără glumă, dacă vrei să fii campion, ca să nu-i subestimăm, dar joci acasă, trebuie să o bați pe Farul. 

Dacă nu o bați pe Farul acasă...nu ai văzut? Ce a făcut Madridul aseară? Ce a făcut Manchester City? 3-0 scurt, bang, țanc, bang. Ce a făcut Realul, era 1-0, a bătut cu 2-0, vezi. Când joacă acasă, echipă mare. Păi, dacă ești echipă mare, tu, FCSB, bați cu 3-0, 2-0, dacă nu, atunci stai, mă, acasă și gata. Nu te mai laudă toată ziua Gigi Becali, nu merge, pe fapte, eu îi laud toată ziua, dar să demonstreze pe teren, dați-le 3-4 că așa trebuie, joci acasă”, a declarat Gigi Becali.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!