„Care e cel mai cerut tricou de la FCSB?” Răspunsul surprinzător al lui Mihai Stoica

FCSB Mihai Stoica Superliga tavi popescu Superliga Mihai Stoica
Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 16:21
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 16:20

Gruparea „roș-albastră” se află în acest moment în cantonament în Antalya, pentru pregătirea înainte de restartul sezonului în urma pauzei de iarnă.

Mihai Stoica a evidențiat faptul că cei mai mulți oameni îi cer tricoul lui Octavian Popescu, „perla” lui Gigi Becali pe care finanțatorul cerea în urmă cu ceva timp nu mai puțin de 50 milioane de euro!

„Care e cel mai cerut tricou de la FCSB?” Răspunsul surprinzător al lui Mihai Stoica

În ciuda unor mari așteptări, Tavi Popescu a înscris doar două goluri în actuala stagiune a Superligii în 20 de apariții bifate în echipamentul echipei din Berceni.

„Vă imaginaţi cam câţi cunoscuţi îmi cer mie tricouri... mulţi. Cam nouă din 10 îmi cer tricoul lui Octavian Popescu. Cum era Rădoi pe vremuri, că toată lumea cerea Rădoi.

După aia, Rădoi / Nicoliţă, dar mai mult Rădoi, a venit Elton, era numai Elton, bineînţeles pentru copii, numai copiii se vedeau Elton, era de statura lor.

Acum Octavian Popescu. (n.r. e cel mai cerut tricou de la FCSB?) De departe. (n.r. păi cine să fie?) Mai e Olaru, mai e Cordea, mai e Coman, care fost...Ok, are o perioadă mai... dar na, nu ştiu”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Lotul lui FCSB pentru cantonamentul din Antalya

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim

Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea

Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Daniel Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu 

Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!