VIDEO EXCLUSIV „Când n-ai cap, vai de picioare!” Gigi Becali, criticat dur de un rival din Liga 1

Gigi Becali, criticat pentru modul în care a gestionat situația la FCSB în startul sezonului.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 18:49
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:16

FCSB a transferat trei fotbaliști în pauza competițională provocată de jocurile naționalelor în preliminariile Campionatului Mondial 2022, însă Valeriu Iftime este de părere că Edi Iordănescu va avea mult de muncit pentru a aduce echipa la nivelul la care ar fi putut fi, dacă Becali nu s-ar fi implicat la club în primele etape.

Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe și Constantin Budescu au semnat cu FCSB în pauza competițională. Primii doi au redebutat în tricoul roș-albaștrilor la meciul cu Dinamo, 6-0.

  • „Când n-ai cap, vai de picioare!” Gigi Becali, criticat dur de un rival din Liga 1

„La FCSB, altă poveste pe care nu aș vrea să o comentez mult, dar voi știți mai bine, când nu ai cap, vai de picioare. Când a făcut domnul Becali atâta timp echipa... o să se redreseze, dar și acolo trebuie timp, cred că s-au și dus fotbaliști fără să vină alții în locul lor. Așa cum, metodic, face Croitoru la Botoșani, dacă a plecat Rodriguez, îl aveam deja pe Edjouma (n.r. Malcom Edjouma). Știam că pleacă Rodriguez din iarnă și atunci a venit Malcom”, a spus Valeriu Iftime la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

În ciuda situației neclare în care echipa s-a aflat în startul campionatului, când pe bancă se era Dinu Todoran, lucrurile par să se fi așezat pe un făgaș normal odată cu preluarea băncii tehnice de către Edi Iordănescu.

FCSB a reușit la al treilea meci al lui Iordănescu pe bancă să se impună la scor în fața marei rivale Dinamo, 6-0. În urma acestei victorii, FCSB a urcat pe cinci în clasament, la nouă puncte de campioana CFR, liderul clasamentului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies