FCSB Alexandru Bourceanu Bogdan Stancu Ianis Stoica Liga 1

EXCLUSIV „Când îl văd pe Ianis Stoica îmi vine în gând el! Va ajunge mai bun!” „Perla” lui Becali, comparată cu un jucător emblematic

Tânărul atacant al FCSB-ului este comparat cu un jucător emblematic pentru clubul roș-albastru.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 15:49
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 15:58

Ianis Stoica (19 ani) are parte de un sezon excelent la FCSB. Atacantul a bifat deja 21 de meciuri în toate competițiile, în care a reușit să înscrie de 8 ori și să ofere 4 pase decisive. Iar maniera în care a schimbat meciurile atunci când a fost introdus pe teren, l-a făcut pe Gigi Becali să mizeze pe el în detrimentul lui Claudiu Keșeru (35 ani). 

Alexandru Bourceanu (36 ani) este și el impresionat de Ianis Stoica. De altfel, fostul închizător al FCSB-ului a mărturisit că atunci când îl vede pe atacantul roș-albaștrilor se gândește la Bogdan Stancu (34 ani), jucătorul pe care Gigi Becali a încasat 5 milioane de euro de la Galatasaray în iarna lui 2011. 

Bourceanu: „Ianis Stoica avea niște calități extraordinare la 16 ani”

„Am fost colegi jumătate de sezon la Dunărea Călărași. Avea niște calități extraordinare la 16 ani. Îmi vine în gând Bogdan Stancu când îl văd pe Ianis Stoica, acea viteză, acea demarcare. Cred că la finalizare va ajunge un jucător mai bun decât Bogdan Stancu, cu toată aprecierea pe care o am pentru Bogdan”, a declarat Alexandru Bourceanu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Gigi Becali: „Eu vreau să joace Ianis, mă, să iau bani pe el”

În meciul cu Academica Clinceni, 3-0, din etapa cu numărul 25, Claudiu Keșeru nici măcar nu a făcut parte din lot. Iar la finalul partidei, Gigi Becali a dezvăluit discuția telefonică pe care a avut-o cu atacantul venit vara trecută de la Ludogorets. 

„Nu l-am scos din lot din cauza declarațiilor. Am vorbit cu el și i-am zis să-mi spună. Eu sunt mulțumit de tine, am câștigat bani după tine, sunt mulțumit de serviciile tale. Tu ai făcut tot cu mine milioanele alea. Ești mulțumit?. 'Da'. Ce vrei tu acum? Îți dau salariu lună de lună? Ți-am dat bani la semnătură? Vrei să joci titular? Nu se poate să joci titular. 

Am și specificat că scap de salariul lui, nu de el. Dacă uiți noțiunea sutelor de mii ajungi în faliment. Eu știu noțiunea și la 10.000 de euro. Nu sunt zgârcit, dar știu ce înseamnă 10.000 de euro. 

'Părerea mea că nu o să mai poți 2-3 ani. Poți la Târgoviște, dar nu la noi. Te-am înjurat vreodată? Nu ți-am dat banii?', Că: 'Nea Gigi, vrea să joc, că am milioane de euro în cont'. 

Eu vreau să joace Ianis, mă, că vreau să iau bani pe el. Dacă aveam 6 puncte avans puteam să joc cu tine, dar eu nu sunt sigur de campionat. Deci, eu trebuie să merg pe pista doi: jucători de vânzare. Nu e atât de ușor la fotbal”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport. 

Modifică setările cookies