Adrian Porumboiu, reacție dură în conflictul FCSB - CSA Steaua: ”România a devenit Coreea de Nord”

Adrian Porumboiu csa steaua FCSB Superliga Stadion Ghencea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 15:12
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 15:16

Adrian Porumboiu a reacționat dur după ce FCSB a fost nevoită să plece, din nou, din București pentru a disputa meciurile de pe teren propriu.

Cu Arena Națională închisă pentru un turneu de DOTA 2 și fără acceptul de a juca pe stadioanele Ghencea și Arcul de Triumf, vicecampioana României a jucat la Buzău meciul cu CS Mioveni, pe care l-a și câștigat, scor 3-0.

Porumboiu crede că FCSB ar trebui să fie lăsată să joace pe cele două arene, mai ales că acestea au fost construite din bani publici.

„Da, mi se pare o chestiune incredibilă. Ca la noi la nimeni, mi se pare că e de neacceptat ce se petrece! Cred că sunt printre ultimii care pot fi acuzați de partizanat cu FCSB sau cu Gigi Becali, dar nu vreau să tac atunci când văd nedreptate. Și mai alea atunci când văd că unii se cred stăpâni pe banul public.

Acolo, pe Arcul de Triumf, pe Arena Națională și pe oricare alt stadion construit din bani publici. Cu ce drept decide Armata pe cine lasă și pe cine nu lasă?

Chiar așa, am ajuns dictatură militară și nu știm? România a devenit Coreea de Nord, unde dacă Armata decide ceva, atunci toți trebuie să ne supunem? Pe ce lume trăim? A făcut Armata acest stadion din banii ei, privați? Nu, sunt bani de la bugetul de stat”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit GSP.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!