„Ați merge la FCSB pentru a treia oară!” Răspunsul surprinzător oferit de Toni Petrea

Toni Petrea FCSB Gigi Becali Superliga Toni Petrea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 19:33
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 20:50

Toni Petrea (47 de ani) are parte de momentul carierei, după ce a preluat-o pe Chindia Târgoviște și a reușit să o scoată din zona retrogradării, fiind neînvins de șapte etape (cinci victorii și două egaluri).

În ciuda parcursului bun pe care îl are pe banca dâmbovițenilor, Petrea recunoaște că nu ar refuza o nouă colaborare cu FCSB și-i lasă o portiță deschisă lui Becali.

„E greu să vorbesc acum, eu sunt la Chindia. Nu se știe în viață ce se întâmplă! Nicolo Napoli a ajuns a noua oară la Craiova (n.r. – râde!) Nu se știe niciodată! N-am de ce să spun nu, am relații foarte bune cu cei din cadrul clubului.

Mă rog, înseamnă că am lăsat ceva în urmă acolo. Doi an la rând ne-am bătut până la final la titlu, cu șanse reale. Cred că asta a contat, n-am decât să mă bucur pentru faptul că patronul și cei de acolo mă apreciază”, a spus Toni Petrea, conform Fanatik.

Gigi Becali îl vrea pe Pintilii

Patronul FCSB și-ar dori ca Mihai Pintilii să se ocupe de pregătirea echipei și după pauza provocată de Campionatul Mondial din Qatar, însă pentru asta are nevoie de un antrenor cu licență Pro care să ocupe în acte funcția de „principal”.

„Vom face totul conform regulamentelor. Dacă ne permite, da! Atunci așa vom face! Dacă alții au făcut, dacă a putut Croitoru, înseamnă că putem și noi. Dacă nu putem, nu mai facem. Eu nu știu... Eu spun că Pintilii va sta pe bancă și o să aducem un antrenor! Pintilii a fost mereu pe bancă și o să rămână acolo.

Vorbesc serios! Dacă permite regulamentul, da (n.r.- Îl vreți pe Pintilii în continuare?)! E adevărat, cu Rapid nu le-am dat nicio șansă, dar nu poți să ții același ritm în toate meciuri. Nici Craiovei nu i-am dat nicio șansă. Dacă ai 2-0, te retragi puțin, ții de rezultat. Posesia trebuie să o aibă, nu a avut-o azi, dar care e treaba? E vorba de șmecherie!

Dacă n-am nevoie de al treilea gol, nu mai dau pasă decisivă ca să o ia adversarul, dau în spate, i-o dau și lui Târnovanu să se încălzească. De ce să riște? Dacă e 2-0, nu vreau 3! E de ajuns 2-0. Îmi place că am câștigat două meciuri, m-am uitat ca la spectacol. 2-0, 3-0 cu Rapid, gata. 1-0, 2-0, spectacol, gata, teatru! Asta vreau eu! Am închis jocul, au avut ocazii, dar tot noi le-am avut mai clare”, a spus Gigi Becali - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!