VIDEO EXCLUSIV "Nici Becali nu s-a mai băgat la echipă". Cine va fi antrenorul lui FCSB după pauza competițională

FCSB s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 18-a din Superliga României.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 12:30
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 12:38

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Dumitru Dragomir a atins mai multe subiecte de actualitate de fotbalul românesc, inclusiv despre revenirea celor de la FCSB cu Mihai Pintilii pe banca tehnică. 

"FCSB începe să devină o echipă, se mișcă tot mai bine, a luat presiunea după jucători. Părerea mea este că nici Becali nu s-a mai băgat, dacă echipa vede că merge îl lasă pe ăsta. 

Și ca patron, și ca președinte am văzut antrenori cu energii negative, mai mult conflicte decât lucruri bune. Ați văzut la cine s-a dus Octavian Popescu după ce a dat golul? Asta spune multe. Ați văzut pe vreunul sărind în brațe la Dică? Fotbalul nu l-a putut uita un puști de 19 ani. Trebuie să-l forțezi să se perfecționeze", a declarat Dumitru Dragomir la PRO ARENA

FCU Craiova - FCSB s-a încheiat 0-2

FCSB a început în forță meciul cu FCU Craiova de pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Octavian Popescu (4') a deschis scorul cu o bijuterie de gol, iar Joyskim Dawa (26') a majorat diferența.

În următorul meci, FCSB se va duela cu FC Botoșani pe 1 decembrie, ora 20:00, în timp ce FCU Craiova se va confrunta în derby-ul din Bănie, cu Universitatea Craiova, pe 3 dcembrie, ora 18:00. 

Mihai Pintilii și-a schimbat discursul. Ce spune acum despre continuare la FCSB ca antrenor

Mihai Pintilii a anunțat că își va lua o vacanță de câteva zile și i-a felicitat pe jucătorii echipei, în special pe cei care au marcat, Octavian Popescu și Joyskim Dawa.

"A fost greu. Craiova e o echipă bună, nu stă doar într-un grup foarte bun. În seara asta am fost cu golurile și am luat și punctele puse în joc. Totul se joacă doar la victorie. Mă bucur pentru băieți, merită toate felicitările. Ei singuri au reușit să adune aceste două victorii. Mă bucur pentru Miculescu, pentru Coman, pentru toți.

Au trei zile libere. Mâine mă duc cu familia, plec în vacanță să ne liniștim. O să vedem. Eu am terminat licența B în Moldova. La anul urmează să mă înscriu în licența A. Urmez cursuri în România de la CNFPA pentru carnetul de antrenor. O să o iau treptat.

(n.r - Ești sigur că acesta a fost ultimul meci în calitate de antrenor la FCSB?) Păi, ce, vrei să mă dai afară? Eu îmi doresc să antrenez echipa asta, doar că nu e momentul meu. Vom vedea ce va fi. Vreau să mă liniștesc puțin. Am jucat din trei în trei zile, efortul a fost fantastic, trebuie să se liniștească și ei.

Eu zic să-l întrebați pe patronul echipei. Eu sunt angajatul clubului. Indiferent de situație, eu sunt aici, cu ei. Îi iubesc pe acești copii", a spus Mihai Pintilii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!