Gigi Becali FCSB Florinel Coman Superliga

Viață grea pentru viitorul antrenor de la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali anunță că îl va cere în primul „11”

Gigi Becali încă nu a găsit un antrenor pentru FCSB după plecarea lui Dică, însă a început să-i dea deja ordine.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 18:44
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 18:51

Latifundiarul din Pipera a declarat după victoria obținută de FCSB cu FCU Craiova, scor 2-0, că nu i-a reproșat nimic lui Mihai Pintilii, după ce acesta l-a folosit doar câteva minute pe Florinel Coman, însă a anunțat că după pauza competițională îl va cere pe fotbalistul de bandă în echipă dacă rezultatele nu vor continua rezultatele bune.

„Ați văzut că pe Coman l-a băgat 5 minute, nu mă bag. Dar dacă echipa nu are rezultate, o să-i zic 'Băi, eu am nevoie de Coman, să iau bani pe el'. Dar acum l-a băgat 5 minute că a avut rezultate”, a spus Becali, potrivit Digisport.

Becali îl vrea „principal” pe Pintilii

Patronul FCSB și-ar dori să-l păstreze pe Pintilii pe banca tehnică și ia în calcul să aducă un antrenor marionetă, care să ocupe postul de „principal” doar în acte.

„Vom face totul conform regulamentelor. Dacă ne permite, da! Atunci așa vom face! Dacă alții au făcut, dacă a putut Croitoru, înseamnă că putem și noi. Dacă nu putem, nu mai facem. Eu nu știu... Eu spun că Pintilii va sta pe bancă și o să aducem un antrenor! Pintilii a fost mereu pe bancă și o să rămână acolo.

Vorbesc serios! Dacă permite regulamentul, da (n.r.- Îl vreți pe Pintilii în continuare?)! E adevărat, cu Rapid nu le-am dat nicio șansă, dar nu poți să ții același ritm în toate meciuri. Nici Craiovei nu i-am dat nicio șansă. Dacă ai 2-0, te retragi puțin, ții de rezultat. Posesia trebuie să o aibă, nu a avut-o azi, dar care e treaba? E vorba de șmecherie!

Dacă n-am nevoie de al treilea gol, nu mai dau pasă decisivă ca să o ia adversarul, dau în spate, i-o dau și lui Târnovanu să se încălzească. De ce să riște? Dacă e 2-0, nu vreau 3! E de ajuns 2-0. Îmi place că am câștigat două meciuri, m-am uitat ca la spectacol. 2-0, 3-0 cu Rapid, gata. 1-0, 2-0, spectacol, gata, teatru! Asta vreau eu! Am închis jocul, au avut ocazii, dar tot noi le-am avut mai clare”, a mai spus Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies